Abeos
  1. Diensten voor agrarische ondernemers
  2. Zorg en Zekerheid verzekeringen

Zorg en Zekerheid verzekeringen

Abeos Zorg & Zekerheid | Agrarische verzekeringen

Boeren en tuinders onderscheiden zich in mentaliteit en ondernemerschap. Dit vraagt natuurlijk om een passende arbeidsongeschiktheidsverzekering. Als ondernemer bent u vooral bezig met ondernemen. U denkt na over uw groeimogelijkheden en kwaliteitsverbeteringen. Maar hoe zit het met de continuïteit van uw onderneming? Wat gebeurt er als u arbeidsongeschikt raakt? En welke financiële risico’s loopt u als werkgever wanneer uw werknemers ziek of arbeidsongeschikt raken? Abeos Agri Diensten biedt hiervoor verzekeringsoplossingen voor leden en klanten van Abeos Agri Diensten: de Agro-AOV, Loonwerker AOV en Zorg en Verzuim verzekering.

Over Abeos Zorg en Zekerheid

De verzekeringsproducten van Abeos Zorg en Zekerheid zijn ondergebracht in een joint venture. In deze samenwerking tussen dRa Exploitatie B.V. en Abeos zijn de verzekeringsproducten met zorg samengesteld. Abeos Zorg en Zekerheid voldoet aan alle wettelijke richtlijnen die de overheid vraagt van verzekeringsaanbieders.

Onze dienstenwijzer en informatie over onze beloning leest u hier.

Agro AOV - Agrarische arbeidsongeschiktheidsverzekering

Natuurlijk hoopt u dat u het niet nodig heeft, maar het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is vaak noodzakelijk voor u als zelfstandig ondernemer. De periodieke uitkering die u ontvangt mocht u arbeidsongeschikt raken, is van groot belang voor de continuïteit van uw inkomen. Maar hoe vindt u binnen het uitgebreide aanbod aan AOV’s de juiste oplossing die past bij uw wensen? Door u in ieder geval te verdiepen in een AOV die aansluit bij de dagelijkse praktijk in de agrarische sector: de Agro-AOV van Abeos Zorg en Zekerheid.

Abeos Zorg en Zekerheid ontwikkelde enkele jaren geleden een verzekering waarbij zorgvuldig is gekeken naar de specifieke risico’s die agrarisch ondernemers lopen. De betrokken partijen rond de Agro-AOV zijn goed bekend met de land- en tuinbouwsector, hebben een praktische insteek en bieden gratis preventieve hulp, arbeidsdeskundige hulp en ondersteuning bij re-integratie.

Lees meer over Agro-AOV

Zorg en verzuim verzekering

Onderzoek heeft aangetoond dat maar liefst 1 op de 4 kleine werkgevers (tot 7 werknemers) niet verzekerd was voor het risico van loondoorbetaling bij ziekte van hun medewerkers. En dat, terwijl één verzuimdossier u als werkgever al snel tussen de € 50.000,- en € 100.000,- kost. Naast de directe financiële schade komt hier de re-integratieverplichting gedurende tenminste 2 jaar nog bij. Juist kleine werkgevers hebben doorgaans dan ook de grootste behoefte aan goede ondersteuning en expertise hierin.

Speciaal voor werkgevers in de agrarische sector heeft Abeos Zorg en Zekerheid een unieke, integrale, totaaloplossing ontwikkeld; Zorg & Verzuim. Deze neemt de financiële risico’s weg en geeft de juiste ondersteuning in preventie en re-integratie. Daarmee bent u als werkgever volledig ontzorgd.

Meer over de Zorg en verzuim verzekering

Contact over Zorg & Zekerheid

Indien u informatie over de Agro-AOV wilt kunt u hieronder reageren. Vervolgens nemen wij contact met u op. Hierbij maken we doorgaans een afspraak voor een kosteloos bezoek. Daarbij kunnen de verschillende opties met u worden doorgenomen en kan de adviseur u direct van (indicatieve) premies voorzien. Hierbij wordt, indien van toepassing en gewenst, ook het deelnemerschap Reductieregeling van Abeos betrokken. In overleg krijgt u nadien de indicatieve premieberekeningen met aanvullende informatie per mail toegestuurd. Vervolgens kunt u besluiten of u een aanvraag voor de Agro-AOV (of Loonwerker-AOV) wilt indienen. Er zal dan een vervolgafspraak met u worden ingepland. Als u reeds elders een AOV heeft lopen kan het interessant zijn om de Agro-AOV hier eens naast te leggen (vergelijking).

Over Abeos verzekeringsproducten

De verzekeringsproducten van Abeos Zorg en Zekerheid zijn ondergebracht in een joint venture met dRa Exploitatie B.V. en de verzekeringsproducten zijn hierin met zorg samengesteld. Abeos Zorg en Zekerheid voldoet aan alle wettelijke richtlijnen die de overheid vraagt van verzekeringsaanbieders.

Advies of informatie Abeos verzekeringen?

Meer informatie of advies over onze verzekeringsproducten? Neem contact op met adviseur Rene Pot:

T 06 - 551 914 96
E rene.pot@abeoszorgenzekerheid.nl

Reductieregeling
Ontdek de mogelijkheden