Abeos

Zorg en verzuim verzekering

Zorg en Verzuim Vee
Lees de brochure
Zorg en Verzuim Akkerbouw
Lees de brochure
Zorg en Verzuim (Glas)tuin
Lees de brochure

Zorg en verzuim verzekering voor ondernemers

U staat er liever niet bij stil, maar uw medewerker kan ziek of arbeidsongeschikt raken. In dat geval is het belangrijk dat u uw zaken goed geregeld heeft. Met Zorg & Verzuim ontvangt u meer service, tegen minder kosten, op een makkelijke manier. Een uniek totaalpakket dat is ontwikkeld is samenwerking met de BOVAL Verzekeringsgroep, een partij die haar wortels heeft in de agrarische sector.

Verzuimverzekering tegen scherpe premie

Als werkgever bent u meer dan ooit verantwoordelijk voor de aanpak van ziekteverzuim. Daarom is het belangrijk om uw loondoorbetalingsverplichting aan uw medewerkers goed af te dekken. Met Zorg & Verzuim bent u verzekerd van een goede dekking en een hoge mate van ontzorging. Het pakket is zo samengesteld, dat deze naadloos aansluit op de CAO verplichtingen alsmede de overige wet- en regelgeving waar u als werkgever aan moet voldoen. Naast een scherpe premie biedt Zorg & Verzuim u onder meer:
- Pluspakket ter bescherming van uw medewerkers
- Mogelijkheid tot vervangende arbeidskrachten
- Eventuele herplaatsing van uw zieke medewerkers
- Een proactieve en gecertificeerde Arbodienstverlener

Wilt u overstappen?

Dan regelen wij alles voor u. Eén telefoontje naar Abeos is genoeg.

Meer informatie over Zorg & Verzuim verzekering

Wilt u meer weten over de Zorg & Verzuim verzekering van Abeos Zorg & Zekerheid?

Vul de onderstaande velden in, zodat wij een duidelijk beeld hebben van uw vragen en in welke regio u woont/onderneemt. We leggen uw verzoek vervolgens direct bij de juiste contactpersoon neer. U hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Over verzekeringsproducten van Abeos

De verzekeringsproducten van Abeos Zorg en Zekerheid zijn ondergebracht in een joint venture. In deze samenwerking tussen dRa Exploitatie B.V. en Abeos zijn de verzekeringsproducten met zorg samengesteld. Abeos Zorg en Zekerheid voldoet aan alle wettelijke richtlijnen die de overheid vraagt van verzekeringsaanbieders.

Onze dienstenwijzer en de informatie omtrent onze beloning leest u hier.

Meer over Abeos Agri Diensten
Reductieregeling
Ontdek de mogelijkheden

Over Abeos verzekeringsproducten

De verzekeringsproducten van Abeos Zorg en Zekerheid zijn ondergebracht in een joint venture met dRa Exploitatie B.V. en de verzekeringsproducten zijn hierin met zorg samengesteld. Abeos Zorg en Zekerheid voldoet aan alle wettelijke richtlijnen die de overheid vraagt van verzekeringsaanbieders.

Advies of informatie Abeos verzekeringen?

Meer informatie of advies over onze verzekeringsproducten? Neem contact op met adviseur Rene Pot:

T 06 - 551 914 96
E rene.pot@abeoszorgenzekerheid.nl