Agrarische Bedrijfsverzorging

Bedrijfsverzorging

De oorsprong van Abeos Agri Diensten ligt in de Agrarische Bedrijfsverzorging. Van vele lokale verenigingen zijn we gegroeid tot een sterke coöperatie in Oost Nederland. Nog steeds biedt Abeos vakbekwame bedrijfsverzorging.

Of u nu op vakantie gaat, ziek wordt of tijdelijke ondersteuning nodig heeft, aan onze ruim 250 goed opgeleide vakkrachten kunt u het werk met een gerust hart overdragen.

Ervaren vakspecialisten

De bedrijfsverzorgers van Abeos zijn in vaste dienst. Naast hun ruime ervaring die ze in de praktijk opdoen, wordt er aandacht gegeven aan bijscholing. Zodat u kunt vertrouwen op een vakkundige kracht. Wanneer u de bedrijfsverzorger het hardst nodig hebt, wilt u immers kunnen vertrouwen op de vakkennis.

Onze bedrijfsverzorgers zijn stuk voor stuk ervaren allround vakmensen. Ze zijn flexibel en kennen meerdere disciplines van de sector. Dus zowel melkveehouders, varkenshouder, akkerbouwers, pluimveehouders en fruittelers hebben de verzekering van gekwalificeerde achtervang wanneer ze lid zijn van Abeos.

Van melker tot storingsservice

De wortels van Abeos liggen in de agrarische sector. Van daaruit zijn we sterk verbonden met de melkveehouderij. Veel van onze leden zijn actief in deze branche. Onze medewerkers hebben uitgebreide ervaring opgedaan met de werkzaamheden in de melkveehouderij, vooral omdat ze zelf vaak uit deze branche afkomstig zijn. Zo weten zij precies wat u van hen verwacht. In de melkveehouderij levert Abeos onder andere ervaren melkers.

Dienstenaanbod in de melkveehouderij:

 • Melkers
 • Storingsservice
 • Klauwverzorging
 • Veescheren
 • Mollenbestrijding
 • Melkers gezocht

Kunt u hulp gebruiken bij de verschillende melkbeurten? Geen probleem voor de medewerkers van Abeos. Wij hebben ervaren en flexibele melkers in dienst. Zij hebben ervaring met verschillende melksystemen en kunnen dus zo bij u aan de slag. Het maakt niet of het gaat om avond-, weekend- of ochtendmelkbeurten. Onze melkers kunnen op elk gewenst moment ingezet worden.

Storingsservice

U kunt de alarmpieper van uw melkrobot (tijdelijk) uitbesteden aan een medewerker van Abeos. Bij calamiteiten zorgen zij ervoor dat problemen worden opgelost. Zo heeft u de handen helemaal vrij voor eventuele andere werkzaamheden.

Verstand van varkenshouderij

Branches zoals de varkenshouderij zijn vanuit haar oorsprong erg belangrijk voor Abeos. We leveren voor de varkenshouderij vakbekwame medewerkers. Ze hebben verstand van het verzorgen van de varkens en het bewaken van de diergezondheid. Ook kunnen ze assisteren bij het vervoeren van varkens of het schoonspuiten van de stallen. Door hun uitgebreide ervaring weten zij precies wat er van hen verwacht wordt en kunnen ze direct bij u aan de slag. Sterker nog: ze zijn zelf meestal ook afkomstig uit deze sector! Daarbij maakt het niet uit of u iemand nodig heeft voor korte of lange tijd.

Fruitteelt van pluk tot snoei

In de fruitteelt biedt Abeos u een breed scala aan diensten. Of u nu een groep personeel nodig heeft voor de fruitpluk of een specialist voor de fruitsnoei, Abeos heeft ze voor u.

Abeos biedt u de volgende mogelijkheden:

 • Fruitspecialisten. Onze deskundige fruitspecialisten hebben jarenlange ervaring en verstaan hun vak. U kunt ze bijvoorbeeld inzetten voor het snoeien van fruitbomen.
 • Payroll. Zonder zorgen ondernemen met vaste medewerkers. Uw eigen medewerkers worden tegen een aantrekkelijk tarief door Abeos verloond.
 • EU-medewerkers. Productieve en betrouwbare medewerkers zorgvuldig geworven door Abeos. Zowel jeugdige als volwassen medewerkers. Abeos regelt het hele traject voor u. Van de werving & selectie tot het aanvragen van documenten en het regelen van vervoer en huisvesting.

Ervaren akkerbouwmedewerkers

In de akkerbouw levert Abeos ervaren medewerkers. Dit doen we het hele jaar door, maar vooral ook op de momenten dat u extra hulp nodig heeft. Bijvoorbeeld bij het bewerken van het land, zaaien en poten, onkruid wieden en bestrijden en sorteren en inschuren. Of tijdens het oogstseizoen of voor de aardappelselectie.

We beschikken over deskundige en ervaren selecteurs. Door hun uitgebreide ervaring weten onze medewerkers precies wat er van hen verwacht wordt en kunnen ze direct bij u aan de slag. Sterker nog: ze zijn zelf meestal ook afkomstig uit uw sector.

Aanbod van speciale diensten in de akkerbouw:

 • Aardappelselectie
 • EU-medewerkers. Productieve en betrouwbare medewerkers zorgvuldig geworven door Abeos. Zowel jeugdige als volwassen medewerkers tegen een zeer scherp tarief. Abeos regelt het hele traject voor u. Van de werving & selectie tot het aanvragen van documenten en het regelen van vervoer en huisvesting.

Ervaring in de schapenhouderij

Uw schapen zijn bij de deskundige medewerkers van Abeos in goede handen. Onze medewerkers kennen de werkzaamheden in de schapenhouderij doordat ze veel ervaring hebben opgedaan in deze branche. De schapenhouderij is niet de grootste branche binnen de agrarische sector; ervaren en deskundige medewerkers liggen niet voor het oprapen. Onze medewerkers weten uiteraard precies waar ze op moeten letten. Het schapen scheren is voor hen een fluitje van een cent.

Vangen en enten van pluimvee

Onze pluimveeservice levert u medewerkers met ervaring in het vangen en enten van uw pluimvee. Door hun uitgebreide ervaring weten zij precies wat u van hen verwacht en kunnen ze direct bij u aan de slag. Het zijn bovendien enthousiaste medewerkers met een doel: de klus klaren! Abeos levert naast personeel voor het vangen van oude kippen, slachtkuikens, eenden en moederdieren ook personeel voor het enten van kippen. De entploeg van Abeos bestaat uit een vaste groep enters die door jarenlang samenwerken goed op elkaar zijn ingespeeld.

IKB gecertificeerd

De Abeos pluimveeservice is een IKB-gecertificeerd vangbedrijf met jarenlange ervaring die het pluimvee snel en onder diervriendelijke omstandigheden vangt. Ook de entploeg van de Abeos pluimveeservice is IKB gecertificeerd.

Abeos is IKB-gecertificeerd voor:

 • Pluimvee vangen
 • Pluimvee enten
 • Reinigen

Deskundig personeel boomkwekerij

In de boomkwekerij kan Abeos u voorzien van deskundige medewerkers op het moment dat u dat uitkomt. Is het oogstseizoen in aantocht en kunt u wel wat extra hulp gebruiken? Geen probleem voor Abeos. Voor elk soort werk een geschikte medewerker.

Wij bieden u de volgende mogelijkheden:

 • EU-medewerkers. Productieve en betrouwbare medewerkers zorgvuldig geworven door Abeos. Zowel jeugdige als volwassen medewerkers tegen een zeer scherp tarief. Abeos regelt het hele traject voor u. Van de werving & selectie tot het aanvragen van documenten en het regelen van vervoer en huisvesting.
 • Payroll. Zonder zorgen ondernemen met vaste medewerkers. Uw eigen medewerkers worden tegen een aantrekkelijk tarief door Abeos verloond. U loopt geen risico’s én heeft geen omkijken naar de administratieve werkzaamheden.

Delen