Abeos

Op zoek naar werk

Op zoek naar een baan via Abeos - Hoe gaat dat in zijn werk?

Ben je op zoek naar leuk werk dat bij je past? Voor tijdelijk of met kans op een vaste aanstelling? Werk in de agrarische sector vind je via Abeos Agri Diensten. Maar hoe gaat dat in zijn werk...

Inschrijven binnen 1 minuut

Bij Abeos kun je makkelijk en snel solliciteren of inschrijven, zelfs binnen 1 minuut. Je gaat dan direct naar 'SCHRIJF JE IN' en vult slechts 4 velden met je gegevens in en de rest gaat vanzelf. Je wordt dan binnen 1 werkdag teruggebeld door een flexconsultant van Abeos Agri Diensten om je inschrijving telefonisch compleet te maken.

Daarna kijk je samen met de flexconsultant of er vacatures in de buurt van jouw woonplaats zijn die passen bij jouw wensen. Als er een leuke en passende vacature is, dan wordt je in overleg met flexconsultant voorgesteld. Als er een match is, dan ga je op gesprek bij de opdrachtgever om kennis te maken of om direct aan de slag te gaan. Een gesprek is namelijk niet altijd nodig en soms werkt het het beste om gewoon zo snel mogelijk aan de slag te gaan.

Of gericht solliciteren op een vacature

Je kunt ook eerst de vacatures bekijken en dan gericht reageren op leuke vacatures. Dit gaat via de pagina Vacatures . Als je een vacature ziet die je aanspreekt, dan kies je 'Solliciteer' of 'Solliciteer direct' en daarna vul je de 4 velden in met je gegevens. Je wordt dan binnen 1 werkdag terugegebeld door de flexconsultant van Abeos die de vacature behandeld. Samen maak je je inschrijving compleet en bespreek je hoe je sollicitatie verder gaat.

Ook hier geldt dat je in overleg met de flexconsultant wordt voorgesteld. Als er een match is, dan kun je gaan kennismaken met de opdrachtgever of direct aan de slag gaan. Een gesprek is namelijk niet altijd nodig en soms werkt het het beste om gewoon zo snel mogelijk aan de slag te gaan.

Kom bij ons langs.

Als regionaal sterke onderneming vinden wij het belangrijk om met fysieke vestigingen aanwezig te zijn. Zeker weten dat uw contactpersoon aanwezig is? Bel dan even van tevoren, de mobiele telefoonnummers vindt u op de detailpagina van de vestiging.

Onze vakgebieden

De agrarische sector kent voor Abeos Agri geen geheimen. Wij matchen dagelijks kandidaten en opdrachtgevers. Vast werk of tijdelijke klussen in verschillende sectoren. Zoek je werk? We hebben continu nieuwe vacatures in diverse vakgebieden.