Abeos
  1. Vakantiewerk agrarische sector of zomerbaan via Abeos Agri Diensten

Vakantiewerk agrarische sector of zomerbaan via Abeos Agri Diensten

Ben je op zoek naar agrarisch vakantiewerk of een mooie bijbaan in de agrarische sector?

Dan ben je aan het goede adres bij Abeos Agri Diensten. Hier vind je diverse functies voor het seizoen, de zomer of een langere periode flexibel. Het hele jaar door, maar vooral ook op de momenten dat er seizoenswerk of piekbelasting is in o.a. de akkerbouw. Lekker buiten werken met je handen, fysieke inspanning leveren, werken in teamverband en een goed basissalaris.

Schrijf je direct in

Agri vakantiebaan - Op zoek naar een agrarisch vakantiebaantje voor de zomer?

In de zomer kun je voor een mooie zomerbaan terecht bij Abeos Agri Diensten. Met het aanbreken van de zomer begint ook de tijd van 'zomers' seizoenswerk. Seizoenswerkers of vakantiekrachten zijn voor onze opdrachtgevers ideaal om een tijdelijke piek op te vangen. Het werk is heel divers in de zomer. Het kan gaan om werkzaamheden in de landbouw of teelt zoals oogsten, plukken en sorteren, maar ook algemene ondersteuning in de vakantieperiode.

Inschrijven voor vakantiewerk

"Zie jij het wel zitten om jouw handen uit de mouwen te steken? Wil jij wekelijks je loon ontvangen en lekker buiten werken? Lees dan snel verder en ontdek de actuele vacatures voor seizoenswerk, een zomerbaan of bijbaan."

Waarom is agrarisch vakantiewerk belangrijk?

Vakantiewerk is seizoenswerk of seizoensgebonden werk. Zoals de naam aangeeft, werk dat alleen plaatsvindt in een bepaald seizoen of jaargetijde. Seizoenswerk eindigt aan het einde van het seizoen ook echt. Seizoensgebonden werk komt veel voor in de agrarische sector.

Kenmerkend aan seizoenswerk is dat er vaak sprake is van een tijdelijke piek in het werk. Hierin neemt de hoeveelheid werk ineens sterk toe. Denk bijvoorbeeld aan de landbouw of fruitteelt, waarin in een korte tijd de oogst binnengehaald of plukt moet worden. Een belangrijke tijd waarin vakantiekrachten erg belangrijk zijn.

Meer informatie of contact?

Wil je meer weten of even contact? Laat het ons weten. We nemen dan contact met je op om je wensen door te nemen en gaan daarna eventueel voor je op zoek.

Contact of direct inschrijven

Elk jaar landbouw vakantiewerk en werken bij de boer

Bij Abeos Agri Diensten zoeken we elk jaar vakantiekrachten. We werken namelijk voor een groot aantal verschillende opdrachtgevers in de Agrarische sector met regelmatig diverse vacatures voor seizoenswerk, vakantiewerk of voor een langere periode. Bijvoorbeeld bij het bewerken van het land, zaaien en poten, onkruid wieden en bestrijden en sorteren en inschuren. Of tijdens het oogstseizoen of voor de aardappelselectie. Mooi werk in akkerbouw of teelt. Lekker buiten werken met je handen en elke week loon op je rekening.

Ik wil me inschrijven

Waarom vakantiewerk in de agrarische sector via Abeos Agri Diensten?

Abeos Agri Diensten is een Agrarische coöperatie en Agrarisch uitzendbureau in één. We zijn sterk verbonden met de agrarische sector en met de ondernemers in akkerbouw en veeteelt. We kennen de sector door en door en delen de roots en mentaliteit met onze opdrachtgevers. We zijn nuchter en denken in oplossingen. Daarom begrijpen we het belang van seizoenswerk en van flexibele oplossingen met seizoens -en vakantiewerkers, die de handen uit de mouwen willen steken.

Ook iets voor jou? Schrijf je dan in, makkelijk en snel binnen 1 minuut!

Snel inschrijven

Mooi vakantiewerk: werken bij de boer

Werken bij de boer is misschien wel het mooiste vakantiewerk dat er is. Wij vinden van wel! Voor vakantiewerk, bijbaan of seizoenswerk bij de boer ben je bij Abeos Agri Diensten aan het goede adres. We zijn sterk verbonden met de agrarische sector en voorzien elk jaar weer vele ondernemers in akkerbouw en veeteelt van vakantiekrachten en seizoenswerkers.

Ook iets voor jou? Schrijf je dan in, makkelijk en snel binnen 1 minuut!

Inschrijven voor werken bij de boer

"Vakantiewerk op de boerderij en werken bij de boer, het mooiste vakantiewerk dat er is!"

Ja, ik wil mooi vakantiewerk!