Abeos
AV2022-01-24_AVF4611_FINAL.jpg

Klauwspray systeem van Abeos Agri Diensten

Op vele bedrijven is de preventieve klauwgezondheid een arbeidsintensieve bezigheid om goed op orde te houden. Een voetbad plaatsen geeft stress onder het vee en is ongezond voor de veehouder door de middelen die hiervoor worden gebruikt. Abeos wil u graag helpen en heeft hierin samenwerking gezocht met Bio Enterprise. Het Klauwspray System is de afgelopen periode getest bij klanten van ons en de resultaten mogen er zijn.

Als specialisten op het gebied van klauwgezondheid bieden wij de mogelijkheid om deze service ook bij u uit te voeren.

Hoe werkt het?

Wanneer u de te behandelen dieren vast heeft staan in het voerhek, komt een bedrijfsverzorger eerst de klauwen reinigen met een ontsmettingsmiddel. In de tweede ronde wordt met het 'Intra Hoof fit spray' de klauwen behandeld. In ongeveer 45 minuten kunnen 100 dieren behandeld worden. Deze dienst wordt in een frequentie van 1 keer per 2 weken uitgevoerd, kleine moeite veel profijt.

De voordelen

De dieren ervaren veel minder stress en het gebruik van stoffen als kopersulfaat en formaldehyde worden drastisch teruggedrongen. Het middel dat wordt gebruikt, is milieuvriendelijk en komt met deze manier van aanbrengen op de juiste plek waardoor het resultaat erg goed is.

Heeft u interesse in deze manier van het preventief gezond houden van de klauwen van u dieren? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Planning Klauwverzorging

Direct en persoonlijk contact, dat vinden wij vanzelfsprekend. Klauwverzorger nodig? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens. Onze collega's van Abeos Agri Diensten afdeling Planning KVZ helpen u graag verder.

Geert Loman

Planner Klauwverzorging

Bennie van Schaik

Planner Klauwverzorging

"Klauwspray systeem van Abeos, de manier voor klauwgezondheid."

AV2022-01-24_AVF4614_FINAL.jpg

Contactaanvraag Specialistische diensten

Wilt u meer informatie over Abeos Specialistische diensten of een afspraak maken? Vul dan dit formulier in. U hoort binnen een werkdag van ons.

Wij willen uw vragen graag goed en vlot beantwoorden. Wanneer u onderstaande velden invult, hebben we een duidelijk beeld van uw vragen en in welke regio u woont/onderneemt. We kunnen uw vragen vervolgens direct bij de juiste contactpersoon neerleggen.

Specialistische diensten
Bekijk al onze diensten