Abeos Klauwverzorging

Onze gespecialiseerde en gecertificeerde klauwverzorgers hebben jarenlang ervaring in het pedicuren van koeien. De medewerkers gaan vakkundig, snel en met aandacht voor de koe te werk, waarbij wordt gewerkt met maximale hygiëne.

Abeos beschikt over goed uitgeruste ergonomische klauwbekapboxen waarbij de koeien worden gelift. Hierdoor hoeft de bekapper niet te bukken en ondervindt het dier geen hinder.

Onze klauwverzorgers maken gebruik van Digiklauw, een systeem waarin de geschiedenis van de dieren en het bedrijf wordt bijgehouden. Zo zijn alle gegevens in te zien en kan er gericht gewerkt worden.

Op zoek naar een ervaren en gespecialiseerde klauwverzorger die met volle aandacht uw dieren verzorgt? Onze medewerkers zijn zowel voor periodiek onderhoud als voor acute problemen in te schakelen.

Periodiek onderhoud

Een vast terugkerende klauwverzorger voor periodiek onderhoud zorgt voor binding en kennis. Hoe prettig is het om een bekend gezicht te zien die uw dieren kent?

Acute hulp

Heeft uw dier problemen en acute zorg nodig? Geen probleem. Neem contact met ons op en binnen 24 uur staat één van onze medewerkers voor u klaar.

Hele veestapel

Ook als u uw hele veestapel in één keer bekapt wenst te hebben, bent u bij Abeos Agri Diensten aan het goede adres.

Contactaanvraag mbt Specialistische diensten

**Wilt u meer informatie over Abeos Specialistische diensten of een afspraak maken? ** Vul dan dit formulier in. U hoort binnen een werkdag van ons.

Wij willen uw vragen graag goed en vlot beantwoorden. Wanneer u onderstaande velden invult, hebben we een duidelijk beeld van uw vragen en in welke regio u woont/onderneemt. We kunnen uw vragen vervolgens direct bij de juiste contactpersoon neerleggen.

Delen