Klauwverzorging plannen?

Direct en persoonlijk contact, dat vinden wij vanzelfsprekend. Klauwverzorger nodig? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens. Onze collega's van Abeos Agri Diensten afdeling Planning KVZ helpen u graag verder.

Bennie van Schaik

Planner Klauwverzorging

Christiaan van Dam

Planner Klauwverzorging

Geert Loman

Planner Klauwverzorging

Klauwverzorging via Abeos Agri Diensten

Onze gespecialiseerde en gecertificeerde klauwverzorgers hebben jarenlang ervaring in het pedicuren van koeien. De medewerkers gaan vakkundig, snel en met aandacht voor de koe te werk, waarbij wordt gewerkt met maximale hygiëne.

Abeos Agri Diensten beschikt over goed uitgeruste ergonomische klauwbekapboxen waarbij de koeien worden gelift. Hierdoor hoeft de bekapper niet te bukken en ondervindt het dier geen hinder.

Onze klauwverzorgers maken gebruik van Digiklauw, een systeem waarin de geschiedenis van de dieren en het bedrijf wordt bijgehouden. Zo zijn alle gegevens in te zien en kan er gericht gewerkt worden.

Op zoek naar een ervaren en gespecialiseerde klauwverzorger die met volle aandacht uw dieren verzorgt? Onze medewerkers zijn zowel voor periodiek onderhoud als voor acute problemen in te schakelen.

Periodiek onderhoud

Een vast terugkerende klauwverzorger voor periodiek onderhoud zorgt voor binding en kennis. Hoe prettig is het om een bekend gezicht te zien die uw dieren kent?

Acute hulp

Heeft uw dier problemen en acute zorg nodig? Geen probleem. Neem contact met ons op en binnen 24 uur staat één van onze medewerkers voor u klaar.

Hele veestapel

Ook als u uw hele veestapel in één keer bekapt wenst te hebben, bent u bij Abeos Agri Diensten aan het goede adres.

AV2020-11-09_AVF02481_FINAL.jpg

"Het klauwspray systeem van Abeos Agri Diensten is de manier voor klauwgezondheid!"

NIEUW: Het klauwspray systeem van Abeos Agri Diensten

Op vele bedrijven is de preventieve klauwgezondheid een arbeidsintensieve bezigheid om goed op orde te houden. Een voetbad plaatsen geeft stress onder het vee en is ongezond voor de veehouder door de middelen die hiervoor worden gebruikt. Abeos Agri Diensten wilt u graag helpen en heeft hierin samenwerking gezocht met Bio Enterprise. Het klauwspray systeem is de afgelopen periode getest bij klanten van ons en de resultaten mogen er zijn. Als specialisten op het gebied van klauwgezondheid bieden wij de mogelijkheid om deze service ook bij u uit te voeren.

Hoe werkt het?

U zorgt dat de te behandelen dieren vast staan in het voerhek. Een bedrijfsverzorger komt eerst de klauwen reinigen met een ontsmettingsmiddel. Vervolgens worden de klauwen behandeld met de “Intra Hoof fit spray“. In ongeveer 45 minuten kunnen 100 dieren behandeld worden. Deze dienst wordt in een frequentie van 1 keer per 2 weken uitgevoerd. Kleine moeite, veel profijt.

De voordelen

De dieren ervaren veel minder stress en het gebruik van stoffen als kopersulfaat en formaldehyde worden drastisch teruggedrongen. Het middel dat wordt gebruikt is milieuvriendelijk. Daarnaast komt het middel met deze manier van aanbrengen op de juiste plek, waardoor het resultaat erg goed is.

Interesse?

Heeft u interesse in deze manier van het preventief gezond houden van de klauwen van u dieren? Neem vrijblijvend contact met ons op.

AV2022-01-24_AVF4611_FINAL.jpg

Contactaanvraag Specialistische diensten

Wilt u meer informatie over Abeos Specialistische diensten of een afspraak maken? Vul dan dit formulier in. U hoort binnen een werkdag van ons.

Wij willen uw vragen graag goed en vlot beantwoorden. Wanneer u onderstaande velden invult, hebben we een duidelijk beeld van uw vragen en in welke regio u woont/onderneemt. We kunnen uw vragen vervolgens direct bij de juiste contactpersoon neerleggen.

Delen