Abeos

Vakgebied Schapen

Werken in de schapenhouderij

Is schapen verzorgen helemaal jouw passie? Werken in de schapenhouderij kan op verschillende manieren. Zo kun je onder andere schapen melken als schapenmelker, schapen verzorgen als schapenverzorger of schapen scheren als schapenscheerder. Zelfstandig werken, een deskundig vak bedrijven en een goed basissalaris. Dat is werken in de schapenhouderij.

Werk met schapen via Abeos Agri diensten

Deskundige medewerkers in dit vak zijn schaars. Heb jij ervaring in het scheren van schapen of andere werkzaamheden in de schapenhouderij? Ontdek dan eens onze vacatures schapenhouderij bij topwerkgevers bij jou in de buurt. Geen ervaring maar wel de interesse? Geen probleem. Onze flexconsultants kijken graag met je mee naar de scholingsmogelijkheden.

Ontdek onze vacatures schapenhouderij bij toonaangevende melkveebedrijven

Abeos Agri Diensten is altijd op zoek naar een medewerker schapenhouderij. Heb jij altijd al willen werken in een schapenhouderij? Ontdek dan onze vacatures schapenhouderij bij topwerkgevers.

Functies in de schapenhouderij

- Schapenscheerder
- Algemeen medewerker
- Schapenmelker

Naar de vacatures

Welke opleidingen en certificaten heb je nodig voor werk met schapen?

Voor sommige functies heb je speciale certificaten nodig. Heb je nog niet de juiste opleiding of certificering?

Werken bij een schapenhouderij zonder diploma

Geen probleem! Wij kunnen je om- of bijscholen voor een baan in de schapenhouderij via de Abeos Vakschool.

Abeos Agri vakschool

Abeos Agri Diensten, hét agrarisch uitzendbureau van Nederland

Wat Abeos Agri Diensten bijzonder maakt, komt voort uit onze historie, onze roots, maar vooral ook uit onze mentaliteit en ambitie. We denken in oplossingen en kansen. We begrijpen de context waarin onze opdrachtgevers opereren. We zijn niet alleen leverancier, maar vooral ook partner. We werken vanuit onze coöperatieve gedachte. Samen met én voor elkaar. Dat maakt ons Abeos Agri Diensten. Wij zijn de grootste agrarische dienstverlener van Nederland.

Meer over ons

Hulp nodig bij het vinden van werk in de schapenhouderij

Wil jij aan de slag als schapenmelker, schapenscheerder of schapenverzorger? en ben jij op zoek naar werk bij jou in de buurt? maar weet jij niet welke baan het beste bij jou past? Of wil je graag direct aan de slag? Neem vandaag contact op met onze flexconsultants van ons uitzendbureau. Samen vinden we jouw ideale baan in de melkveehouderij.

Bekijk de openingstijden of bel direct met een van onze flexconsultants (intercedenten) voor alle vacatures in de schapenhouderij via 088 – 199 2111.

Contact

Is werken met schapen niets voor jou? Bekijk de andere vakgebieden!

Is werk met schapen niets voor jou maar zie jij jezelf eerder werken in de fruitteelt? Of toch liever wel met dieren? Bekijk dan onze andere vakgebieden en ontdek werken in de fruitteelt, pluimvee of melkveehouderij!

Terug naar vakgebieden

Kom bij ons langs.

Als regionaal sterke onderneming vinden wij het belangrijk om met fysieke vestigingen aanwezig te zijn. Zeker weten dat uw contactpersoon aanwezig is? Bel dan even van tevoren, de mobiele telefoonnummers vindt u op de detailpagina van de vestiging.