Abeos

Vakgebied Akkerbouw

Werken in de akkerbouw

Wil jij graag aan de slag als agrarische medewerker op het land? Op het land werken kan op vele verschillende manieren. Zo kun je het land bewerken, zaaien en poten, onkruid wieden of het bestrijden, sorteren en inschuren. Buiten werken met je handen, fysieke inspanning leveren, werken in teamverband en een goed basissalaris. Dat is werken in de akkerbouw.

Werken in de akkerbouw bij Abeos Agri diensten

Onze opdrachtgevers bieden diverse functies in de akkerbouw. Het hele jaar door, maar vooral ook op de momenten dat zij extra hulp nodig hebben. Bijvoorbeeld bij het bewerken van het land, zaaien en poten, onkruid wieden en bestrijden en sorteren en inschuren. Of tijdens het oogstseizoen of voor de aardappelselectie. Zie jij het wel zitten om jouw handen uit de mouwen te stropen? Ontdek dan eens onze vacatures akkerbouw.

Ontdek onze vacatures akkerbouw bij toonaangevende akkerbouwbedrijven

Heb je altijd al willen werken in de akkerbouw? Abeos Agri Diensten werkt samen met vele akkerbouw boerderijen en bedrijven die op zoek zijn naar enthousiaste medewerkers? Wil jij graag aan de slag als agrarische medewerker op het land? Ontdek dan onze akkerbouw vacatures bij topwerkgevers bij jou in de buurt.

Functies in de akkerbouw

- Selecteur
- Algemeen medewerker akkerbouw

Naar de vacatures

Welke opleidingen en certificaten heb je nodig als agrarische medewerker?

Wij bieden uiteenlopende vacatures in de akkerbouw. Voor sommige functies heb je speciale certificaten nodig.

Werken in de akkerbouw zonder diploma

Heb je nog niet de juiste opleiding of certificering? Geen probleem! Wij kunnen je om- of bijscholen voor een baan in de akkerbouw via de Abeos Vakschool.

Abeos Agri vakschool

Abeos Agri Diensten, hét agrarisch uitzendbureau van Nederland

Wat Abeos Agri Diensten bijzonder maakt, komt voort uit onze historie, onze roots, maar vooral ook uit onze mentaliteit en ambitie. We denken in oplossingen en kansen. We begrijpen de context waarin onze opdrachtgevers opereren. We zijn niet alleen leverancier, maar vooral ook partner. We werken vanuit onze coöperatieve gedachte. Samen met én voor elkaar. Dat maakt ons Abeos Agri Diensten. Wij zijn de grootste agrarische dienstverlener van Nederland.

Meer over ons

Hulp nodig bij het vinden van werk in de akkerbouw?

Wil jij aan de slag als medewerker akkerbouw ? en ben jij op zoek naar werk bij jou in de buurt? maar weet jij niet welke baan het beste bij jou past? Of wil je graag direct aan de slag? Neem vandaag contact op met onze flexconsultants van ons uitzendbureau. Samen vinden we jouw ideale baan in de akkerbouw.

Bekijk de openingstijden of bel direct met een van onze flexconsultants (intercedenten) voor alle vacatures in de akkerbouw via 088 – 199 2111.

Contact

Is de akkerbouw niets voor jou? Bekijk de andere vakgebieden!

Zie jij jezelf eerder werken met dieren? Bekijk dan onze andere vakgebieden en ontdek werken in de pluimvee of melkveehouderij!

Terug naar vakgebieden
AdobeStock_145005368.jpeg

Kom bij ons langs.

Als regionaal sterke onderneming vinden wij het belangrijk om met fysieke vestigingen aanwezig te zijn. Zeker weten dat uw contactpersoon aanwezig is? Bel dan even van tevoren, de mobiele telefoonnummers vindt u op de detailpagina van de vestiging.