Abeos

Vakgebied Kalveren

Werken met kalveren

Is kalveren verzorgen helemaal jouw passie? Wil jij altijd al werken op de boerderij? Wil jij afwisselende werktijden, handen uit de mouwen en een goed basissalaris. Dat is werken met kalveren.

Werken met kalveren via Abeos Agri diensten

Als medewerker kalveren zorg jij ervoor dat onze opdrachtgevers met een gerust hart hun dieren in jouw handen toevertrouwen? Help hen uit de brand bij de verschillende taken. Maakt het jou niet uit of het gaat om avond-, weekend- of ochtendtaak? Ontdek dan eens onze vacatures kalveren.

Ontdek onze vacatures kalveren bij toonaangevende werkgevers

Abeos Agri Diensten is altijd op zoek naar een baan als verzorger kalveren. Heb jij altijd al willen werken op de boerderij? Ontdek dan onze vacatures kalveren bij topwerkgevers.

Functies

- Verzorger kalveren

Naar de vacatures

Welke opleidingen en certificaten heb je nodig voor het werken met kalveren?

Wij bieden uiteenlopende vacatures. Voor sommige functies heb je speciale certificaten nodig.

Werken met kalveren zonder diploma

Heb je nog niet de juiste opleiding of certificering? Geen probleem! Wij kunnen je om- of bijscholen voor een baan via de Abeos Vakschool.

Abeos Agri vakschool

Hulp nodig bij het vinden van werk met kalveren?

Wil jij aan de slag kalver verzorger? en ben jij op zoek naar werk bij jou in de buurt? maar weet jij niet welke baan het beste bij jou past? Of wil je graag direct aan de slag? Neem vandaag contact op met onze flexconsultants van ons uitzendbureau. Samen vinden we jouw ideale baan in de boerderij.

Bekijk de openingstijden of bel direct met een van onze flexconsultants (intercedenten) voor alle vacatures in de boerderijen via 088 – 199 2111.

Contact

Abeos Agri Diensten, hét agrarisch uitzendbureau van Nederland

Wat Abeos Agri Diensten bijzonder maakt, komt voort uit onze historie, onze roots, maar vooral ook uit onze mentaliteit en ambitie. We denken in oplossingen en kansen. We begrijpen de context waarin onze opdrachtgevers opereren. We zijn niet alleen leverancier, maar vooral ook partner. We werken vanuit onze coöperatieve gedachte. Samen met én voor elkaar. Dat maakt ons Abeos Agri Diensten. Wij zijn de grootste agrarische dienstverlener van Nederland.

Meer over ons

Is werken met kalveren niets voor jou? Bekijk de andere vakgebieden!

Zie jij jezelf eerder werken met kippen of geiten? Of liever geen dieren maar fruit? Bekijk dan onze andere vakgebieden en ontdek werken in de fruitteelt of pluimveehouderij!

Terug naar vakgebieden

Kom bij ons langs.

Als regionaal sterke onderneming vinden wij het belangrijk om met fysieke vestigingen aanwezig te zijn. Zeker weten dat uw contactpersoon aanwezig is? Bel dan even van tevoren, de mobiele telefoonnummers vindt u op de detailpagina van de vestiging.