Abeos

Werken met geiten

Is geiten verzorgen helemaal jouw passie? Werken in de geitenhouderij kan op verschillende manieren. Zo kun je onder andere geiten melken als geitenmelker, geiten verzorgen als geitenverzorger of geiten scheren als geitenscheerder. Zelfstandig werken, een deskundig vak bedrijven en een goed basissalaris. Dat is werken in de geitenhouderij.

Medewerker geitenhouderij via Abeos Agri diensten

Deskundige medewerkers in dit vak zijn schaars. Heb jij ervaring met werkzaamheden in de geitenhouderij? Ontdek dan eens onze vacatures geitenhouderij bij topwerkgevers bij jou in de buurt. Geen ervaring maar wel de interesse? Geen probleem. Onze flexconsultants kijken graag met je mee naar de scholingsmogelijkheden.

Ontdek onze vacatures geitenhouderij bij toonaangevende melkveebedrijven

Abeos Agri Diensten is altijd op zoek naar een medewerker schapenhouderij. Heb jij altijd al willen werken in een geitenhouderij? Ontdek dan onze vacatures schapenhouderij bij topwerkgevers.

Functies

- Geitenverzorger
- Algemeen medewerker

Naar de vacatures

Welke opleidingen en certificaten heb je nodig als medewerker geitenhouderij?

Voor sommige functies heb je speciale certificaten nodig. Heb je nog niet de juiste opleiding of certificering?

Werken bij een geitenhouderij zonder diploma

Geen probleem! Wij kunnen je om- of bijscholen voor een baan in de schapenhouderij via de Abeos Vakschool.

Abeos Agri vakschool

Abeos Agri Diensten, hét agrarisch uitzendbureau van Nederland

Wat Abeos Agri Diensten bijzonder maakt, komt voort uit onze historie, onze roots, maar vooral ook uit onze mentaliteit en ambitie. We denken in oplossingen en kansen. We begrijpen de context waarin onze opdrachtgevers opereren. We zijn niet alleen leverancier, maar vooral ook partner. We werken vanuit onze coöperatieve gedachte. Samen met én voor elkaar. Dat maakt ons Abeos Agri Diensten. Wij zijn de grootste agrarische dienstverlener van Nederland.

Meer over ons

Hulp nodig bij het vinden van werk bij een geitenhouderij?

Wil jij aan de slag als geitenmelker of geitenverzorgen? en ben jij op zoek naar werk bij jou in de buurt? maar weet jij niet welke baan het beste bij jou past? Of wil je graag direct aan de slag? Neem vandaag contact op met onze flexconsultants van ons uitzendbureau. Samen vinden we jouw ideale baan in de melkveehouderij.

Bekijk de openingstijden of bel direct met een van onze flexconsultants (intercedenten) voor alle vacatures in de geitenhouderij via 088 – 199 2111.

Is werken met geiten niets voor jou? Bekijk de andere vakgebieden!

Zie jij jezelf eerder werken met kippen of koeien? Of liever geen dieren maar fruit? Bekijk dan onze andere vakgebieden en ontdek werken in de fruitteelt of melkveehouderij!

Terug naar vakgebieden

Kom bij ons langs.

Als regionaal sterke onderneming vinden wij het belangrijk om met fysieke vestigingen aanwezig te zijn. Zeker weten dat uw contactpersoon aanwezig is? Bel dan even van tevoren, de mobiele telefoonnummers vindt u op de detailpagina van de vestiging.