Abeos
  1. Informatie voor opdrachtgevers
  2. Leden van de CVAB
  3. Coöperatieve Vereniging Agrarische Bedrijfsverzorging

Coöperatieve Vereniging Agrarische Bedrijfsverzorging

De Coöperatieve Vereniging Agrarische Bedrijfsverzorging is opgericht in 1963. De belangrijkste doelstelling was het waarborgen van de continuïteit op het agrarische bedrijf van de leden. Bij ziekte of arbeidsongeschiktheid werd een beroep gedaan op een medewerker van de coöperatieve vereniging. Door als leden samen te werken, versterkten de agrarische ondernemers hun bedrijf. Dat is nog steeds de kern van wat wij doen: samenwerken en elkaar versterken. Zo komen we tot goede oplossingen op het gebied van arbeid.

Coöperatief platform

Samen sterk. Dat is nog steeds de kracht van CVAB. Meer dan 6.000 bedrijven zijn inmiddels lid van onze coöperatieve vereniging en u kunt daarbij horen. Om collega’s te ontmoeten, uw producten of diensten binnen een groot netwerk onder de aandacht te brengen en met elkaar kostenbesparingen te realiseren, want al 60 jaar is in onze coöperatieve vereniging ‘Wij voor elkaar’ het motto. De constante instroom van nieuwe leden met nieuwe inzichten versterkt de coöperatie en biedt ruimte voor een brede dialoog met elkaar. Zo vormen we samen een coöperatief en krachtig platform in de agri.

Word lid!

Word nu lid van de krachtige coöperatieve vereniging Abeos en profiteer van gunstige tarieven en vele andere voordelen.

Contact met Abeos Agri?

Wenst u meer informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul het contactformulier in en één van onze flexconsultants neemt binnen een werkdag contact met u op.