Abeos Agri Diensten is opgericht in 1963 als Coöperatieve Vereniging Agrarische Bedrijfsverzorging. De belangrijkste doelstelling was het waarborgen van de continuïteit op het agrarische bedrijf van de leden. Bij ziekte of arbeidsongeschiktheid werd een beroep gedaan op een medewerker van de coöperatieve vereniging. Door als leden samen te werken versterkten de agrarische ondernemers hun bedrijf. Dat is nog steeds de kern van wat wij doen: samenwerken en elkaar versterken. Zo komen we tot goede oplossingen op het gebied van arbeid.

Coöperatief platform

Samen sterk. Dat is nog steeds de kracht van Abeos Agri Diensten. Al werken we allang niet meer voor de agrarische sector alleen. Meer dan 8.000 bedrijven zijn inmiddels lid van onze coöperatieve vereniging en u kunt daarbij horen. Om collega’s te ontmoeten, uw producten of diensten binnen een groot netwerk onder de aandacht te brengen en met elkaar kostenbesparingen te realiseren, want al meer dan 50 jaar is in onze coöperatieve vereniging ‘Wij voor elkaar’ het motto. De constante instroom van nieuwe leden met nieuwe inzichten versterkt de coöperatie en biedt ruimte voor een brede dialoog met elkaar. Zo vormen we samen een coöperatief en krachtig platform in de agri.

Meer

De coöperatieve vereniging staat voor meer. We bieden meer service en meer ondersteuning met diensten zoals onder meer Zorg & Verzuim en Asbestsanering. Van een bedrijf van en voor agrariërs zijn we uitgegroeid tot een totaalleverancier op het gebied van personeel en arbeid in Oost-Nederland, voor zowel de agrarische sector als de foodsector en een flink aantal aanpalende sectoren.

Een agrarische mentaliteit, doelgerichtheid, daadkracht en doen wat je zegt, daar draait het om bij Abeos Agri Diensten. Onze medewerkers werken ook in andere sectoren zoals de bouw, techniek, groenvoorziening, etc.

Delen