Het lidmaatschap

De leden van de Coöperatieve Vereniging Agrarische Bedrijfsverzorging (CVAB) komen uit de agrarische sector. Onze leden zijn agrarische bedrijven van rundvee-, pluimvee- en varkenshouderijen tot akkerbouw-, fruitteelt- en tuinbouwbedrijven.

Voordelen lidmaatschap voor u en uw bedrijf

U heeft de kans deel te nemen aan deze unieke ondernemingsvorm, uw steentje bij te dragen aan de coöperatieve vereniging, maar vooral ook de vruchten hiervan te plukken. Want u kunt zich voorstellen dat deel uitmaken van een omvangrijke groep van duizenden leden u als bedrijf en persoon veel voordelen biedt, onder andere:

  • Financiële voordelen en kostenbesparingen met betrekking tot diverse diensten waaronder bedrijfsverzorging, klauwverzorging en plaagdierbeheersing;
  • Expertise van een krachtig coöperatief netwerk in Agri
  • Oplossingen op het gebied van flexibele arbeid
  • Ledenblad Netwerk

Kosten lidmaatschap

Voor het lidmaatschap van CVAB betaalt u een vast bedrag aan contributie (€ 251,- in 2023). Met uw lidmaatschap kunt u vervolgens deelnemen aan de reductieregeling. Daarvoor betaalt u een jaarbijdrage die afhankelijk is van de door u gekozen urengroep en uurtarief. De keuze verschilt per bedrijf en per situatie. Uw flexconsultant adviseert u hier graag over.

Download hier een overzicht van de contributie en jaarbijdrage 2023. Hier kunt u de verschillende urengroepen, uurtarieven en bijbehorende jaarbijdragen vergelijken.

** Tarieven zijn geldig van 1 januari t/m 31 december 2023. Type- en drukfouten voorbehouden.*

Aanmelden

Vul onderstaand aanmeldformulier in en onze flexconsultant bij u in de buurt neemt contact met u op.

Heeft u al eerder zelf vragen? Aarzel niet contact met ons op te nemen via telefoonnummer 088 - 199 21 11 of via cooperatie@abeos.nl.

Aanmeldformulier Lidmaatschap Coöperatieve Vereniging

Delen