Ben jij boer in hart en nieren? Word bedrijfsverzorger bij Abeos!

Ja, ik wil aan het werk als bedrijfsverzorger!

Werken als bedrijfsverzorger? Schrijf je direct in!

Als bedrijfsverzorger ben je werkzaam bij onze agrarische leden, onder andere ten tijde van ziekte. Indien nodig, vervang jij de ondernemer. Het zou mooi zijn als je naast inzetbaarheid in de melkveehouderij, ook kennis hebt van nog een andere sector, bijvoorbeeld akkerbouw, varkens-, pluimvee-, of kalverhouderij.

Is dit wat jij zoekt in een baan?

Van betekenis zijn door te ontzorgen.

Prima salaris verdienen.

Flexibiliteit en zelfstandigheid.

Schrijf je makkelijk en snel in via het formulier. We nemen snel contact met je op. Inschrijven doe je binnen 1 minuut!

Goed betaald werk én zekerheid

Als bedrijfsverzorger word je ingeschaald volgens de CAO Bedrijfsverzorgingsdiensten. Jouw salaris ligt tussen € 2.524,- en € 3.028,-, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. In eerste instantie krijg je een contract voor een periode van één jaar. Zo kunnen wij wennen aan jou en jij aan ons. Bevalt het van beide kanten? Bij goed functioneren, kom je in aanmerking voor een contract voor onbepaalde tijd.

Naast deze zekerheid biedt Abeos ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 26 vrije dagen en indien nodig een auto van de zaak om bij jouw opdrachtgevers aan het werk te kunnen.

Solliciteer direct op 1 van onderstaande vacatures!

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste bedrijfsverzorgers. Zie jij een passende vacature bij jou in de buurt? Solliciteer dan direct!

Zit jouw regio er niet bij? Geen probleem! Vul dan het formulier bovenaan de pagina in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op om te bespreken wat de mogelijkheden in jouw omgeving zijn.

Bedrijfsverzorger

Geplaatst op: 14-06-2022 | PR111031
Vaste baan
24-32 uur...
Mbo
Assen
Melkvee

Ben jij boer in hart en nieren? Kom werken als bedrijfsverzorger bij Abeos Agri Diensten. Als bedrijfsverzorger ben je w...

Bedrijfsverzorger

Geplaatst op: 21-02-2022 | PR108420
Vaste baan
24-32 uur...
Mbo
Beilen
Melkvee

Je haalt voldoening uit het ontlasten van een zieke agrarisch ondernemer. Je houdt van werken in de agrarische sector en ...