Veescheren

Het najaar is het meest geschikte moment om uw koeien en jongvee te scheren. In de herfst begint het haar van koeien te groeien, zodat ze zijn beschermd tegen de winterkou. Om te voorkomen dat de koe haar warmte niet goed kwijt kan en begint te zweten is het verstandig het vee te scheren. Dit voorkomt irritatie aan de huid met luis, schimmels en schurft als mogelijk gevolg. Ook is het met geschoren uiers fijner melken. Het is ook mogelijk alleen de staart en uiers te scheren.

Wilt u de onrust in de stal tijdens het scheren zoveel mogelijk beperken, schakel dan de medewerkers van Abeos in. Abeos levert hiervoor professionele vakkrachten. Met alle bijkomende voordelen:

  • ervaren medewerkers
  • snel en hygiënisch werken
  • uw hele veestapel in korte tijd geschoren
  • gebruik van eigen, professionele apparatuur

Contactaanvraag Specialistische diensten

Wilt u meer informatie over Abeos Specialistische diensten of een afspraak maken? Vul dan dit formulier in. U hoort binnen een werkdag van ons.

Wij willen uw vragen graag goed en vlot beantwoorden. Wanneer u onderstaande velden invult, hebben we een duidelijk beeld van uw vragen en in welke regio u woont/onderneemt. We kunnen uw vragen vervolgens direct bij de juiste contactpersoon neerleggen.

Delen