Abeos
  1. Vacatures varkenshouderij & werken bij een varkensbedrijf

Vacatures varkenshouderij & werken bij een varkensbedrijf

Op zoek naar vacatures in de varkenshouderij of mooi werk bij een varkensbedrijf?

Dan ben je aan goede adres bij Abeos Agri Diensten. Hier vind je diverse functies in de varkenshouderij voor langere periode of flexibel. Het hele jaar door, maar vooral ook op de momenten dat er piekbelasting is. Lekker werken met en zorgen voor dieren.

Schrijf je direct in

Werken in de varkenshouderij

Welkom in de varkenshouderij. Varkens houden is belangrijk voor de voedselvoorziening, maar is ook afwisselend en mooi werk. Goed zorgen voor de dieren is belangrijk en dankbaar.

In Nederland is werken met varkens het meest welzijnsvriendelijk van Europa. Varkens worden goed verzorgd en hebben een goed leven. Er wordt veel aandacht besteed aan de diergezondheid. Nederlands varkensvlees wordt dan ook duurzaam geproduceerd. Goede verzorging van de varkens is van groot belang. Daarom zoeken we mensen die graag willen werken met varkens.

Inschrijven

"Ga jij dat varkentje wel even wassen? Wil jij wekelijks je loon ontvangen en lekker werken met dieren? Lees dan snel verder en ontdek de actuele vacatures in de varkenshouderij voor vast, tijdelijk of een bijbaan. "

Medewerker varkenshouderij gezocht

Ben jij op zoek naar werk in de varkenshouderij of varkenshouderij vacatures? Bij Abeos Agri Diensten vind je de nieuwste vacatures door het hele land. Voor vaste of tijdelijke banen, bijbanen en vakantiewerk.

Meer informatie of contact?

Wil je meer weten of even contact? Laat het ons weten. We nemen dan contact met je op om je wensen door te nemen en gaan daarna eventueel voor je op zoek.

Contact of direct inschrijven
Vakgebied varkenshouderij - werken bij het varkensbedrijf | Abeos Agri Diensten

Vacatures varkenshouderij - Veel voorkomende varkenshouderij vacatures

Ik wil me inschrijven

Waarom werken in de varkenshouderij via Abeos Agri Diensten?

Abeos Agri Diensten is een Agrarische coöperatie en Agrarisch uitzendbureau in één. We zijn sterk verbonden met de agrarische sector en met de ondernemers in akkerbouw en veeteelt. We kennen de sector door en door en delen de roots en mentaliteit met onze opdrachtgevers. We zijn nuchter en denken in oplossingen. Daarom begrijpen we het belang van seizoenswerk en van flexibele oplossingen met seizoens -en vakantiewerkers, die de handen uit de mouwen willen steken.

Ook iets voor jou? Schrijf je dan in, makkelijk en snel binnen 1 minuut!

Snel inschrijven

Cursussen of opleiding Varkenshouderij

Je vindt bij Abeos Agri Diensten regelmatig mooie vacatures in de varkenshouderij. Voor sommige functies heb je speciale certificaten nodig.
Heb je nog niet de juiste opleiding of certificering? Geen probleem! Wij kunnen je om- of bijscholen voor een baan in de varkenshouderij via de Abeos Vakschool.

Meer informatie over om -of bijscholen

Wat is een medewerker varkenshouderij?

Een medewerker varkenshouderij is iemand die uitvoerende en assisterende werkzaamheden verricht op een varkensboerderij. Afwisselend en mooi werk. Goed zorgen voor de dieren is belangrijk en leuk werk. Wist je dat een varken het prettig vindt om gewassen (schoon gespoten) te worden?

Ook iets voor jou? Schrijf je dan in, makkelijk en snel binnen 1 minuut!

Inschrijven voor werken in de varkenshouderij

"Wist je dat een varken het prettig vindt om gewassen te worden? Ga jij dat varkentje maar eens wassen! ;)"

Meer informatie of contact

Heb je een vraag, opmerking of wil je meer informatie? Vul dan dit formulier in.
Je hoort binnen een werkdag van ons.

Kom bij ons langs.

Als regionaal sterke onderneming vinden wij het belangrijk om met fysieke vestigingen aanwezig te zijn. Zeker weten dat uw contactpersoon aanwezig is? Bel dan even van tevoren, de mobiele telefoonnummers vindt u op de detailpagina van de vestiging.

Contact met Abeos Agri?
Contact met Abeos Agri?
Meer informatie