usra-banner 2.JPG

Liggen er op uw bedrijf klussen te wachten op iemand die ze uitvoert?

Van 29 augustus t/m 2 september is de introductieweek van studentenvereniging USRA. Nieuwe leden gaan die week via Abeos Agri Diensten aan de slag om de kas van de vereniging aan te vullen. De studentenvereniging is gekoppeld aan de Aeres Hogeschool Dronten (HAS), de studenten weten van aanpakken!

In deze week verblijven de studenten op een camping in Lelystad, het vervoer vanaf en naar de camping wordt verzorgd. De klussen, dat mag van alles zijn; de schuur opruimen, onkruid wieden, gras maaien, magazijntellingen of de tuin op orde maken. Ook klussen op kantoor of in de werkplaats zijn van harte welkom. Voor de kosten hoeft u het niet te laten, die zijn € 14,95 per uur. Wel vragen we u om minimaal twee studenten voor minimaal 1 dag (8 uur) in te zetten. Kortom, voor slechts € 239,20 heeft u een dag hulp van twee enthousiaste jonge mensen. Profiteer van deze kans!

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Liever telefonisch contact? Bel dan naar ons algemene telefoonnummer 088 - 199 21 11 en vraag naar onze collega's van kantoor Dronten, of mail naar: usraweek@abeosagri.nl.

Heeft u klussen voor de USRA-studenten? Meld u aan door onderstaand formulier in te vullen en wij nemen spoedig contact met u op.

Let op: de week is afhankelijk van de op dat moment geldende coronamaatregelen. Hier wordt tijdig over gecommuniceerd.

usra.jpg

Meld u aan voor de USRA week

Heeft u klussen voor de Aeres Hogeschool studenten? Meld u aan door onderstaand formulier in te vullen en wij nemen spoedig contact met u op.

Delen