Abeos
  1. Specialistische diensten van Abeos
  2. Schapen scheren: vakkundig op locatie

Schapen scheren: vakkundig op locatie

Zijn uw schapen toe aan een scheerbeurt? Onze vakkundige medewerkers komen graag bij u langs om uw vee te scheren. Met jarenlange ervaring in de branche kennen zij de ins en outs van het scheren van schapen. Het scheren van schapen is een vaardigheid die precisie vereist. Bent u niet vertrouwd met deze techniek of vindt u het werk te zwaar? Laat ons u dan helpen. Ons team bestaat uit gespecialiseerde professionals die snel, netjes en hygiënisch te werk gaan bij het scheren van uw schapen en lammeren. Uw schapen zijn bij de deskundige medewerkers van Abeos Agri Diensten dan in goede handen!

Wil jij je schapenscheren?

Wil jij ongelukken en ellende voorkomen? Maak vandaag nog een afspraak bij Abeos Agri.

Of het nu gaat om een klein aantal schapen op een familieboerderij of om een grotere kudde op een commercieel bedrijf, bij Abeos Agri staan we klaar om de klus te klaren. Abeos Agri Diensten levert professionele vakkrachten voor het scheren van schapen en lammeren met alle bijkomende voordelen

Neem contact op via onderstaande contactgegevens. Onze collega's van Abeos Agri Diensten afdeling Planning KVZ helpen u graag verder.

Geert Loman

Planner Klauwverzorging

Bennie van Schaik

Planner Klauwverzorging

Christiaan van Dam

Christiaan van Dam

Flexconsultant

Ervaren en professioneel in schapen scheren

Onze gespecialiseerde teamleden hebben uitgebreide ervaring in het scheren van schapen en lammeren en beschikken over de nodige vaardigheden, kennis en professionele scheerapparatuur om deze taak efficiënt en zorgvuldig uit te voeren.

Bij Abeos Agri kun je rekenen op een hoog niveau van vakmanschap en precisie. We volgen strikte hygiënevoorschriften om ervoor te zorgen dat de schapen comfortabel en veilig worden geschoren. Ons doel is om schapen op een stressvrije en efficiënte manier te scheren, terwijl we tegelijkertijd de hoogste normen op het gebied van dierenwelzijn en hygiëne handhaven.

Onze werkwijze en materialen bij schapen scheren

Bij Abeos Agri streven we naar een professionele en zorgvuldige aanpak bij het scheren van schapen en lammeren. Onze werkwijze is gebaseerd op jarenlange ervaring en expertise in de sector.

Onze werknemers gebruiken hoogwaardige scheerapparatuur en volgen een gestructureerd proces om optimale resultaten te garanderen. Hierdoor zorgen we voor een efficiënte en nauwkeurige scheerbeurt, terwijl we tegelijkertijd rekening houden met het welzijn van de dieren.

Hygiëne is tevens een belangrijke prioriteit tijdens het scheerproces. We houden rekening met de geldende richtlijnen voor dierenwelzijn en hygiëne. U kunt erop vertrouwen dat uw schapen in goede handen zijn bij Abeos Agri Diensten, waar we streven naar kwaliteit, zorg en vakmanschap bij elke scheerbeurt.

Lammeren scheren

Het scheren van lammeren kan een verstandige keuze zijn. Naast het bevorderen van hygiëne, maakt het ook het proces van het herkennen van naderende aflamperiodes bij ooien aanzienlijk eenvoudiger.

Als je op zoek bent naar professionele ondersteuning voor het scheren van lammeren. Neem dan contact op met Abeos Agri via 088 - 199 21 11

Scheren van specifieke rassen of schapen met specifieke vachttypen

Het scheren van schapen is een essentiële praktijk in de verzorging van deze dieren, maar het vereist vaak een differentiatie in aanpak, afhankelijk van het ras of het type vacht van de schapen. Verschillende rassen hebben verschillende vachttypen, variërend van fijn en dicht tot grof en los.

Ongeacht het ras of het type vacht, is het cruciaal om bij het scheren van schapen altijd te werken met schone, scherpe scheerapparatuur en het proces zorgvuldig en voorzichtig uit te voeren om stress en letsel bij de dieren te minimaliseren. Onze ervaren scheerders zijn bedreven in het omgaan met elke vachtsoort, waardoor zij professionele en efficiënte resultaten kunnen garanderen

Kosten voor het scheren van schapen bij Abeos Agri Diensten?

Onze tarieven voor scheren van schapen variëren op basis van verschillende factoren, waaronder het type dier, de omvang van de veestapel, en de specifieke behoeften van uw bedrijf. Wij begrijpen dat elk agrarisch bedrijf uniek is, en daarom streven we naar maatwerk om aan uw specifieke eisen te voldoen.
Voor een gedetailleerd overzicht van onze kosten en tarieven, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te voorzien van heldere informatie en passende tariefinformatie.

Hulp nodig bij het scheren van de schapen? Vul het formulier in!

Schapen scheerder nodig? Vul onderstaande formulier in of neem contact op door te bellen met 088 - 199 21 11

Contactaanvraag Specialistische diensten

Wilt u meer informatie over Abeos Specialistische diensten of een afspraak maken? Vul dan dit formulier in. U hoort binnen een werkdag van ons.

Wij willen uw vragen graag goed en vlot beantwoorden. Wanneer u onderstaande velden invult, hebben we een duidelijk beeld van uw vragen en in welke regio u woont/onderneemt. We kunnen uw vragen vervolgens direct bij de juiste contactpersoon neerleggen.

Veelgestelde vragen over de schapen scheren service van Abeos Agri

  • Waarom is het scheren van schapen belangrijk?
  • Wanneer kunnen schapen het beste geschoren worden?
  • Hoe verloopt het proces? Wat moet ik doen voordat de schapenscheerder langs komt?
  • Hoe vaak moeten schapen worden geschoren voor optimale gezondheid en wolproductie?
  • Wat is het effect van het scheren op de gezondheid en het welzijn van de schapen?
  • Bieden jullie specifieke schapenscheerdiensten voor het lammeren aan?
  • Hoe kan ik een afspraak maken voor schapenscheerdiensten en wat is de beschikbaarheid?
  • Waar moet je op letten na bij net geschoren schapen?

Diensten agrarische ondernemers

Op zoek naar vakkrachten voor veeteelt, landbouw of tuinbouw die de handen uit de mouwen steken? Of specialistische agrarische dienstverlening of verzekeringen?
Ontdek onze diensten voor agrarische ondernemers? Lees er alles over.