1. Specialistische diensten van Abeos
  2. Pluimvee Service: vangen en enten

Pluimvee Service: vangen en enten

Planning Pluimvee

Direct en persoonlijk contact, dat vinden wij vanzelfsprekend. Wenst u informatie of wilt u één van onze Pluimvee diensten afnemen? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens.

Wendy Stoelhorst

Wendy Stoelhorst

flexconsultant

Vangen en enten door ervaren medewerkers

Onze pluimveeservice levert u ervaren medewerkers voor het vangen en enten van uw pluimvee. Door hun uitgebreide ervaring weten zij precies wat er van hen verwacht wordt en kunnen ze direct bij u aan de slag. Het zijn bovendien enthousiaste medewerkers met 1 doel: de klus klaren!

De Abeos pluimveeservice levert personeel voor het laden van verschillende soorten pluimvee; oude kippen, slachtkuikens, eenden en moederdieren.

De Abeos pluimveeservice is een IKB-gecertificeerd vangbedrijf met jarenlange ervaring die het pluimvee snel en onder diervriendelijke omstandigheden vangt.

De entploeg van Abeos bestaat uit een vaste groep enters die door jarenlang samenwerken goed op elkaar zijn ingespeeld. Ook de entploeg van de Abeos pluimveeservice is IKB gecertificeerd.

Contactaanvraag Specialistische diensten

Wilt u meer informatie over Abeos Specialistische diensten of een afspraak maken? Vul dan dit formulier in. U hoort binnen een werkdag van ons.

Wij willen uw vragen graag goed en vlot beantwoorden. Wanneer u onderstaande velden invult, hebben we een duidelijk beeld van uw vragen en in welke regio u woont/onderneemt. We kunnen uw vragen vervolgens direct bij de juiste contactpersoon neerleggen.

Diensten agrarische ondernemers

Op zoek naar vakkrachten voor veeteelt, landbouw of tuinbouw die de handen uit de mouwen steken? Of specialistische agrarische dienstverlening of verzekeringen?
Ontdek onze diensten voor agrarische ondernemers? Lees er alles over.