Banner plaagdier2.JPG

Ongediertebestrijding van Abeos Agri Diensten

Last van ongedierte op uw erf? Knaagdieren, vliegen, muggen, wespen en mollen kunnen veel overlast en schade veroorzaken. Onze gespecialiseerde en gecertificeerde plaagdierbeheersers helpen u er snel van af. Wij werken volgens het IPM-protocol en zijn in het bezit van de vakbekwaamheidscertificaten. Onze medewerkers gaan vakkundig te werk om u te verlossen van plaagdieren of overlast hiervan te voorkomen.

Persoonlijk contact

Wenst u meer informatie of wilt u direct een afspraak inplannen? Onze plaagdierbeheersers Henk en Edwin helpen u graag verder!

Henk.png

Henk Manting

Plaagdierbeheerser
Edwin.png

Edwin Voorhorst

Plaagdierbeheerser
AV2022-08-24 ABEOS_AVF7681_JPG-10 x 15 cm-150dpi_FINAL.jpg

Muizen- of rattenplaag in stallen, schuren en boerderijen

Een muizen- of rattenplaag kan voor veel overlast en onhygiënische situaties zorgen en enorme schade veroorzaken. Het speeksel van muizen en ratten bevat bacteriën en virussen die voor voedselvergiftiging kunnen zorgen. Dit vormt een groot gezondheidsrisico voor zowel mens als dier. Daarbij is bevuiling van voedselvoorraden en de oogst een enorme kostenpost, net als knaagschade aan materialen als kabels, verpakkingen en isolatie.

Reden genoeg om de aanwezigheid van muizen en/of ratten op uw erf te voorkomen en te bestrijden. Onze ervaren ongediertebestrijders helpen u snel en effectief middels een gedegen bestrijdingsplan.

Overlast door vliegen, muggen en/of wespen?

Vliegenoverlast van bijvoorbeeld de stalvlieg is een probleem dat vaak voorkomt in de agrarische sector. Niet alleen vliegen, ook kruipende insecten als kevers, kakkerlakken, zilvervisjes, mieren en wespen kunnen ook een ware plaag zijn. Naast fysieke overlast voor mens en dier, worden ziektes overgebracht, vervuilen ze stallen en materialen, brengen ze onrust en veroorzaken productieverlies.

De ervaren en gecertificeerde ongediertebestrijders van Abeos Agri Diensten voorkomen en bestrijden overlast op professionele wijze.

Banner plaagdier.JPG

Contactaanvraag Specialistische diensten

Wilt u meer informatie over Abeos Specialistische diensten of een afspraak maken? Vul dan dit formulier in. U hoort binnen een werkdag van ons.

Wij willen uw vragen graag goed en vlot beantwoorden. Wanneer u onderstaande velden invult, hebben we een duidelijk beeld van uw vragen en in welke regio u woont/onderneemt. We kunnen uw vragen vervolgens direct bij de juiste contactpersoon neerleggen.

NVPB.JPG

Delen