Ongediertebestrijding van Abeos Agri Diensten

Last van ongedierte op uw erf? Knaagdieren, vliegen, muggen, wespen en mollen kunnen veel overlast en schade veroorzaken. Onze gespecialiseerde en gecertificeerde plaagdierbeheersers helpen u er snel van af. Wij werken volgens het IPM-protocol en zijn in het bezit van de vakbekwaamheidscertificaten. Onze medewerkers gaan vakkundig te werk om u te verlossen van plaagdieren of overlast hiervan te voorkomen.

Persoonlijk contact

Wenst u meer informatie of wilt u direct een afspraak inplannen? Sanne helpt u graag verder!

Sanne Nieuwenhave

Planning Plaagdierbeheersing

Muizen- of rattenplaag in stallen, schuren en boerderijen

Een muizen- of rattenplaag kan voor veel overlast, schade en onhygiënische situaties zorgen en enorme schade veroorzaken. Het speeksel van muizen en ratten bevatten bacteriën en virussen die voor voedselvergiftiging kunnen zorgen. Dit vormt een groot gezondheidsrisico voor zowel mens als dier. Daarbij is bevuiling van voedselvoorraden en de oogst een enorme kostenpost, net als knaagschade aan materialen als kabels, verpakkingen en isolatie.

Reden genoeg om de aanwezigheid van muizen en/of op uw erf te voorkomen en te bestrijden. Onze ervaren ongediertebestrijders helpen u snel en effectief middels een gedegen bestrijdingsplan.

Overlast door vliegen, muggen en/of wespen?

Vliegenoverlast van bijvoorbeeld de stalvlieg is een probleem dat vaak voorkomt in de agrarische sector. Niet alleen vliegen, ook kruipende insecten als kevers, kakkerlakken, zilvervisjes, mieren en wespen kunnen ook een ware plaag zijn. Naast fysieke overlast voor mens en dier, worden ziektes overgebracht, vervuilen ze stallen en materialen, brengen ze onrust en veroorzaken productieverlies.

De ervaren en gecertificeerde ongediertebestrijders van Abeos Agri Diensten voorkomen en bestrijden overlast op professionele wijze.

Contactaanvraag Specialistische diensten

Wilt u meer informatie over Abeos Specialistische diensten of een afspraak maken? Vul dan dit formulier in. U hoort binnen een werkdag van ons.

Wij willen uw vragen graag goed en vlot beantwoorden. Wanneer u onderstaande velden invult, hebben we een duidelijk beeld van uw vragen en in welke regio u woont/onderneemt. We kunnen uw vragen vervolgens direct bij de juiste contactpersoon neerleggen.

Delen