Bel 088 - 199 21 11 voor meer informatie of voor het inplannen van een afspraak

De mol is de verschrikking van iedere grondgebruiker. Niets is erger dan grasland bezaaid met molshopen. Met de Abeos Mollenbestrijding zijn deze molshopen verleden tijd.

Mollen vangen is een specialistische dienst. Weinig mensen hebben nog de kennis van het vangen van mollen. Bij mollen vangen spelen verschillende factoren een rol:

  • Grondsoort/-structuur
  • Grondwaterstand
  • Vruchtbaarheid van de grond(wormen)
  • Omliggende terreinen
  • Beplanting/bestrating van de grond

Werkwijze

Wanneer u een mollenvanger nodig heeft, kunt u dit melden bij Abeos Agri Diensten via onderstaand formulier of telefonisch. Onze mollenbestrijder neemt vervolgens contact met u op voor een afspraak bij uw bedrijf. Daar bespreekt u welke percelen behandeld dienen te worden. De medewerkers plaatst klemmen of gebruikt tabletten, indien de weersomstandigheden en de vochtigheid van de grond het gebruik van tabletten toelaten. Een aantal dagen later komt de mollenvanger terug om de percelen te beoordelen en indien nodig worden er nieuwe klemmen of tabletten ingezet. Binnen één maand is uw perceel mollenvrij.

Contactaanvraag Specialistische diensten

Wilt u meer informatie over Abeos Specialistische diensten of een afspraak maken? Vul dan dit formulier in. U hoort binnen een werkdag van ons.

Wij willen uw vragen graag goed en vlot beantwoorden. Wanneer u onderstaande velden invult, hebben we een duidelijk beeld van uw vragen en in welke regio u woont/onderneemt. We kunnen uw vragen vervolgens direct bij de juiste contactpersoon neerleggen.

Delen