Abeos
  1. Specialistische diensten van Abeos
  2. Mollen bestrijden: snel een specialist bij u in de buurt

Mollen bestrijden: snel een specialist bij u in de buurt

Is je mooie akkerland, tuin of weidegrond veranderd in een heuvelachtig gebied? Mollen kunnen aanzienlijke ongewenste schade veroorzaken. Abeos agri heeft ervaren mollenvangers in dienst die je helpen met het vangen van mollen zodat je snel van de mollen en molshopen af bent. Onze gespecialiseerde teamleden gebruiken traditionele klemmen om de mollen effectief te vangen en zo snel mogelijk van de ongewenste molshopen af te komen.

Wij adviseren om de mollen minimaal één keer per jaar te laten vangen op percelen grasland omdat je hiermee de kans op overlast aanzienlijk verkleint.

Wil jij mollen verjagen?

Abeos Agri verzorgt mollenbestrijding voor de agrarische sector.Als agrarisch ondernemer weet u hoe belangrijk een gezond en efficiënt landbouwbedrijf is. Het voortdurende graafwerk van mollen kan echter aanzienlijke schade aanrichten aan uw kostbare gewassen en het landschap verstoren.

Abeos Agri mollenbestrijding is gespecialiseerd in bestrijding en preventie van mollen in de agrarische sector. Wij werken met u samen om plaagdieren te beheersen. Neem daarom bij overlast contact op via onderstaande contactgegevens. Onze collega's van Abeos Agri Diensten afdeling Planning KVZ helpen u graag verder.

Henk.png

Henk Manting

Plaagdierbeheerser

Edwin.png

Edwin Voorhorst

Plaagdierbeheerser

Professioneel Mollenbestrijders

Bij Abeos Agri hebben we een team van toegewijde en vakkundige mollenbestrijders die gespecialiseerd zijn in het effectief aanpakken van mollenproblemen. Onze medewerkers zijn gediplomeerd en hebben uitgebreide ervaring in het vangen van mollen met behulp van traditionele klemmen.

Ze begrijpen de specifieke uitdagingen waarmee agrarische ondernemers worden geconfronteerd als het gaat om molproblematiek en zetten zich in om op maat gemaakte oplossingen te bieden. Met een focus op professionaliteit, efficiëntie en klanttevredenheid staan onze mollenbestrijders klaar om uw agrarische land vrij te maken van ongewenste molshopen en schade. Vertrouw op onze experts voor doeltreffende mollenbestrijding in de agrarische sector. Binnen één maand is uw perceel mollenvrij.

Kosten en tarieven een mollenvanger

Onze tarieven voor mollenbestrijding zijn gebaseerd op verschillende factoren, zoals de omvang van het te behandelen gebied, de gekozen methode (klemmen, tabletten, of gif), en de frequentie van de benodigde interventies.

Voor een gedetailleerde prijsopgave en om meer te weten te komen over onze tarieven, nodigen we u uit om contact op te nemen met Abeos Agri Diensten. Onze mollenvangers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en een op maat gemaakte offerte te verstrekken die aansluit bij uw specifieke behoeften en situatie.

Mollen bestrijding voor de agrarische sector

Bij Abeos Agri begrijpen we de impact van mollen op uw agrarische land en bieden we gespecialiseerde mollenbestrijdingsdiensten aan om deze overlast effectief aan te pakken. Mollen vangen is een vak apart, en onze ervaren mollenvangers hebben de benodigde kennis en expertise om deze taak met succes uit te voeren.

Verschillende factoren spelen een cruciale rol bij het mollen vangen, waaronder de grondsoort en -structuur, de grondwaterstand, de vruchtbaarheid van de grond in termen van wormen, omliggende terreinen, en de beplanting of bestrating van de grond.

Onze Dienstverlening:

Mol Vangen met Klem:

Onze gespecialiseerde mollenvangers zetten traditionele klemmen in om mollen op doeltreffende wijze te vangen en overlast te verminderen.

Mollen Bestrijden met Pillen:

Bij geschikte weersomstandigheden en vochtigheid van de grond gebruiken we tabletten als effectieve methode om mollen te bestrijden.

Mollen Bestrijden met Gif:

In bepaalde situaties kan het gebruik van gif een effectieve oplossing zijn om mollen te bestrijden.

Wanneer u behoefte heeft aan een mollenvanger, meldt u dit eenvoudig bij Abeos Agri. Onze mollenvanger neemt contact met u op voor een afspraak op uw bedrijf.

Heb je last van mollen en wil je de mollen verjagen? Vul het formulier in!

Mollenbestrijder nodig? Vul onderstaande formulier in of neem contact op door te bellen met 088 - 199 21 11

Contactaanvraag Specialistische diensten

Wilt u meer informatie over Abeos Specialistische diensten of een afspraak maken? Vul dan dit formulier in. U hoort binnen een werkdag van ons.

Wij willen uw vragen graag goed en vlot beantwoorden. Wanneer u onderstaande velden invult, hebben we een duidelijk beeld van uw vragen en in welke regio u woont/onderneemt. We kunnen uw vragen vervolgens direct bij de juiste contactpersoon neerleggen.

Veelgestelde vragen over de mollen bestrijdings service van Abeos Agri

  • Hoe vaak moet de mollenbestrijding worden herhaald?
  • Hoe werkt de mollenbestrijdingsdienst bij Abeos Agri?
  • Welke methoden en technieken gebruiken jullie om mollen te bestrijden?
  • Hoe lang duurt het gemiddeld om van een mollenprobleem af te komen?
  • Wat kan ik doen ter voorbereiding op de mollenbestrijdingssessie?
  • Worden er preventieve maatregelen genomen om toekomstige mollenproblemen te voorkomen?
  • Hoe snel kan ik verwachten dat jullie ter plaatse zijn na het aanvragen van de service?
  • Wordt er rekening gehouden met milieuvriendelijke praktijken tijdens mollenbestrijding?

Kom bij ons langs.

Als regionaal sterke onderneming vinden wij het belangrijk om met fysieke vestigingen aanwezig te zijn. Zeker weten dat uw contactpersoon aanwezig is? Bel dan even van tevoren, de mobiele telefoonnummers vindt u op de detailpagina van de vestiging.