Abeos
  1. Seizoenswerk of zomerbaan via Abeos Agri Diensten

Seizoenswerk of zomerbaan via Abeos Agri Diensten

"Zie jij het wel zitten om jouw handen uit de mouwen te steken? Wil jij wekelijks je loon ontvangen en lekker buiten werken? Lees dan snel verder en ontdek wat seizoenswerk, een zomerbaan of een bijbaan bij Abeos Uitzendbureau inhoudt!"

AdobeStock_275273881.jpeg

Wat is seizoenswerk?

Seizoenswerk, seizoensarbeid of seizoensgebonden werk is werk voor bepaalde tijd. De arbeid stopt namelijk aan het einde van het seizoen. Kenmerkend aan seizoenswerk is dat er vaak sprake is van een tijdelijke piek in het werk. Hierin neemt de hoeveelheid werk ineens sterk toe.

In welke sectoren heb je te maken met seizoenswerk?

Voornamelijk in de toeristische sector, de horeca en de agrarische sector komt veel seizoensarbeid voor. Denk bijvoorbeeld aan de landbouw of fruitteelt, waarin in een korte tijd de oogst binnengehaald of geplukt moet worden.

Dat lijkt mij wel wat!
AdobeStock_139464802.jpeg

Wanneer heb je te maken met seizoenswerk?

Je kunt onder andere spreken van piekwerkzaamheden tijdens het asperge seizoen van april tot en met juni en het horecaseizoen in de lente en zomer. Voor werkgevers is het soms erg lastig om de personele bezetting voor het seizoen rond te krijgen, dus daar helpen wij graag mee!

Waarom werken als seizoenwerker?

Werken als seizoenwerker in Nederland biedt vele voordelen. Zo kan seizoenswerk je helpen om nieuwe vaardigheden op te doen, een nieuwe carrière te vinden en/of om nieuwe mensen te ontmoeten. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk geld verdienen. Seizoensgebonden werk kan een geweldige ervaring voor jou zijn zonder dat je er aan vast zit, want het stopt na het seizoen.

Klinkt goed!
AdobeStock_145005368.jpeg

Voor wie is seizoenswerk geschikt?

Onder scholieren is seizoenswerk erg populair, omdat ze door seizoenswerk tijdens hun (zomer)vakantie(s) extra geld kunnen verdienen. Dit betekent echter niet dat seizoensarbeid alleen maar geschikt is voor scholieren of studenten. Het maakt namelijk niet uit hoe oud je bent, iedereen kan seizoenswerk doen!

Abeos zoekt elk jaar seizoenwerkers!

Een seizoenwerker is dus iemand die arbeid verricht dat maar in een bepaald seizoen kan gebeuren. Bij Abeos Agri Diensten zoeken wij vooral seizoenarbeiders voor de agrarische sector. Ben je dus op zoek naar seizoensgebonden werk, een zomerbaan of een mooie bijbaan in de agrarische sector? Dan ben je bij Abeos Agri Diensten aan het goede adres. Bij ons vind je diverse functies voor het seizoen, de zomer of een langere flexibele periode. Het hele jaar door, maar vooral ook op de momenten dat er seizoenswerk of piekbelasting is in onder andere de akkerbouw. Lekker buiten werken met je handen. Fysieke inspanning leveren. Werken in dienstverband. En een goed basissalaris.

Ik wil mij inschrijven!
AdobeStock_312865439.jpeg

Waarom seizoenswerk in de agrarische sector via Abeos Agri Diensten?

Abeos Agri Diensten is een agrarische coöperatie en agrarisch uitzendbureau in één. We zijn sterk verbonden met de agrarische sector en met de ondernemers in akkerbouw en veeteelt. We kennen de sector door en door en delen de roots en mentaliteit met onze opdrachtgevers. We zijn nuchter en denken in oplossingen. Daarom begrijpen we het belang van seizoenswerk en van flexibele oplossingen met seizoens- en vakantiewerkers, die de handen uit de mouwen willen steken.

Ook iets voor jou? Check onze openstaande vacatures en solliciteer direct!


Helaas, er zijn geen vacatures gevonden.

Contact met Abeos Agri?
Contact met Abeos Agri?
Meer informatie