Abeos
  1. Review

Review

Jan-Otto Kleine

Aardappelselectie is de mooiste periode van het jaar. Bezig zijn in het veld; pootaardappelvelden selecteren op ziekten en deze verwijderen zodat de klant weer goed uitgangsmateriaal heeft voor het volgende seizoen. Dat is waar ik blij van word. In samenspraak met collega's en de flexconsultant er voor zorgen dat de percelen op het juiste moment geselecteerd worden. Dit alles voor een tevreden klant!

---

Michel Klein Nienhuis

Een gladde, schone koe ziet er veel beter uit. We werken zo veel mogelijk met een vast team. Ik ben de materiaalbeheerder en zorg dat alle scheermachines, haspels enzovoorts tijdig op de juiste locatie zijn. Ook als er iets kapot gaat of de messen geslepen moeten worden, regel ik dat. Half december eindigt het scheerseizoen. Dan richt ik me weer op m’n andere werkzaamheden: mollen vangen en ongediertebestrijding.

---

Edwin van het Foort

Hij is helemaal thuis in de varkenshouderij, maar kan op deze zeugenhouderij nog veel leren. “Het werk is veel afwisselender dan op een vleesvarkensbedrijf, zoals wij thuis hebben. Elke dag zie je hier biggen geboren worden. Dat is mooi om te zien."

Kom bij ons langs.

Als regionaal sterke onderneming vinden wij het belangrijk om met fysieke vestigingen aanwezig te zijn. Zeker weten dat uw contactpersoon aanwezig is? Bel dan even van tevoren, de mobiele telefoonnummers vindt u op de detailpagina van de vestiging.