Abeos
  1. Aanvraag Agri personeel

Aanvraag Agri personeel

Agri personeel gezocht

Zit uw bedrijf in de akkerbouw of veehouderij? En bent u op zoek naar nieuw agri-personeel? Dan bent u bij Abeos Agri Diensten op de juiste plek. Met ons grote netwerk van vakkrachten en agri-uitzendkrachten hebben we u perfecte kandidaat zo gevonden. Zowel voor kortlopend werk op uitzendbasis, als voor langere tijd.

Ga direct naar aanvragen agri personeel

De uitdaging van de agrarische ondernemer: agri personeel vinden

De agrarische sector is een belangrijke sector voor Nederland. Van opslag tot transport, handel en verkoop: in de agri business gebeurt het allemaal. Volgens cijfers van het CBS daalt het aantal landbouwbedrijven, net als het aantal arbeidskrachten. Als ondernemer in de agrarische sector kan het dus lastig zijn om nieuw agri-personeel te vinden.

Heeft u wat hulp nodig bij het vinden van agrarisch personeel? Wij helpen u graag!

Bij Abeos Agri Diensten hebben we genoeg kandidaten die zich beschikbaar stellen. Met ons netwerk en ervaren vakkrachten komt u snel in contact met het perfecte agri-personeel.

Vakbekwaam agri personeel & agrarische diensten

Onze medewerkers noemen we vakkrachten: vakbekwaam en flexibel inzetbaar agri-personeel voor een grote verscheidenheid aan werkzaamheden. Ongeacht de (tijdelijke) werkzaamheden, wij hebben altijd een geschikte agrarische vakkracht die de klus kan klaren. Van melkers, trekkerchauffeurs en varkenshouders tot bedrijfsverzorgers en geitenmelkers.

Ga naar aanvraagformulier agri personeel

Agrarisch personeel met verstand van de agri sector

Onze sectorspecialisten weten wat er speelt in de agrarische sector. Ook ontwikkelingen in uw regio houden ze scherp in de gaten. Met onze klanten onderhouden we nauw contact, zodat we altijd Vakkrachten kunnen inschakelen die passen bij uw bedrijf én uw wensen.

Zoekt u agrarisch personeel, vakkrachten of specialisten in agro service?

Onze flexconsultants helpen u met het vinden van de juiste medewerkers op MBO, HBO of WO-niveau.

Bekijk ook onze andere diensten voor agrarische ondernemers, zoals werving & selectie, detacheren, uitzenden en natuurlijk ook bedrijfsverzorging.

Agrarisch ondernemer koppelen met Food & Agri personeel

Voedsel is een van onze eerste levensbehoeften en is dus niet te ontbreken in de samenleving. In de agribusiness is voedsel dan ook een belangrijk onderdeel. Als agri -en food ondernemer bent u vaak op zoek naar personeel dat gaat over het gehele productieproces van voedsel.

Aangezien steeds meer landen op gebied van voedsel zelfvoorzienend worden, is het van belang dat er in de agri-recruitment rekening wordt gehouden met de eisen van overheden en consumenten in Nederland.

Aanvraag agri personeel of agrarische vakkrachten

Bent u op zoek naar een (tijdelijke) medewerker? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

"Bent u op zoek naar agri personeel dat zich specialiseert in voedingsindustrie of agrarisch werk? Dan bent u aan het juiste adres bij Abeos Agri Diensten: wij helpen u verder."

Agri personeel inplannen op het juiste moment

In goed overleg plannen wij benodigde vakkracht in op het juiste moment. Wel zo prettig, want zo komt de voortgang van uw bedrijfsactiviteiten niet in gevaar.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijf?
Neem gerust contact op. We zorgen dan voor contact of een afspraak met een sectorspecialist voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ga naar contactmogelijkheden

Kom bij ons langs.

Als regionaal sterke onderneming vinden wij het belangrijk om met fysieke vestigingen aanwezig te zijn. Zeker weten dat uw contactpersoon aanwezig is? Bel dan even van tevoren, de mobiele telefoonnummers vindt u op de detailpagina van de vestiging.

Specialistische diensten
Bekijk al onze diensten

Contact met Abeos Agri?

Wenst u meer informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul het contactformulier in en één van onze flexconsultants neemt binnen een werkdag contact met u op.