Abeos
  1. Vacatures
Onze vacatures

Vacatures in Friesland

Agrarische vacatures in Friesland

Heb je altijd al willen werken in de agrarische sector of werk je al in deze sector? Dan ben je bij Abeos Agri Diensten aan het juiste adres. Abeos Agri Diensten werkt samen met de leukste agrarische bedrijven die op zoek zijn naar agri personeel. Past werken bij een agrarisch bedrijf helemaal bij jou en wil je graag werken in de provincie Friesland? Kijk dan vooral even naar onze agrarische sector vacatures in Friesland. Abeos Agri biedt banen in de landbouw, melkveehouderij, varkenshouderij, pluimvee en schapenhouderij.

Bekijk onze vacatures in de agrarische sector in de provincie Friesland en ontdek welke functie het beste bij jou past. We helpen je graag bij het vinden van jouw droombaan in de agrarische sector.

1 resultaten

Populair

Medewerker melkveehouderij

  • 27-05-2024
  • |
  • PR190315
565
Mis geen nieuwe vacatures meer!

Wonen en werken in Friesland

Friesland is de perfecte provincie voor watersportliefhebbers, met zijn vele meren, kanalen en de Waddenzee. Hier kun je verschillende watersporten beoefenen, zoals zeilen, surfen, duiken, kanoën en varen. De vier Waddeneilanden Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog zijn populaire bestemmingen onder toeristen. Maar ook op het vasteland van Friesland valt genoeg te beleven, met bezienswaardigheden, uitjes en prachtige natuur. Dankzij de diverse recreatiemogelijkheden is het toerisme een belangrijke sector in Friesland. Naast dat Friesland een leuke regio is om te wonen en studeren, is het ook een interessante provincie om te werken. Abeos Agri Diensten werkt samen met de leukste agrarische bedrijven in Friesland en biedt de leukste banen aan.

Fulltime of parttime werken in Friesland

Bij Abeos Agri diensten hebben we diverse banen beschikbaar in de agrarische sector, zowel voor iedereen die fulltime wilt werken als voor mensen die parttime aan de slag willen. Ongeacht hoeveel uur je beschikbaar bent om te werken, wij hebben altijd wel een passende vacature voor je beschikbaar.

In de provincie Friesland bieden we niet alleen fulltime agrarische vacatures aan, maar ook diverse parttime vacatures voor bijvoorbeeld studenten of mensen die op zoek zijn naar een bijbaan. Een parttime baan bij Abeos Agri diensten biedt veel flexibiliteit in werktijden en is daarom perfect voor mensen die graag hun werk willen combineren.

Akkerbouw vacatures Friesland

Wil jij graag aan de slag als agrarisch medewerker op het land? Bekijk dan onze akkerbouw vacatures in provincie Friesland. Op het land werken kan op vele verschillende manieren. Zo kun je het land bewerken, zaaien en poten, onkruid wieden of het bestrijden, sorteren en inschuren. Zie jij het wel zitten om jouw mouwen op te stropen? Ontdek onze akkerbouw vacatures bij topwerkgevers bij jou in de buurt.

Vacatures melkveehouderij Friesland

Abeos Agri Diensten is altijd op zoek naar een medewerker melkveehouderij. Heb jij altijd al willen werken in de melkveehouderij? Bekijk dan vooral onze vacatures melkveehouderij. Werken in de melkveesector doe je natuurlijk op een melkvee boerderij of een melkvee bedrijf. help jij onze opdrachtgevers uit de brand bij de verschillende melkbeurten? Of ga je aan de slag als melker, storingsservice, klauwverzorging, veescheren of mollenbestrijding? Bekijk alle vacatures melkveehouderij in de provincie Friesland.

Vacatures varkenshouderij Friesland

Altijd al willen werken in de varkenshouderij? Bij Abeos Agri werken we samen met opdrachtgevers die werken met varkens. Help varkensboerderijen uit de brand bij het schoonspuiten van stallen, het verplaatsen van zeugen of het enten van biggen. Zo kun je onder andere aan de slag in een vleesvarkenshouderij, fokzeugenhouderij, zeugenhouderij of in de kraamstal. Bekijk alle vacatures varkenshouderij in de provincie Friesland.

Pluimvee vacatures Friesland

Heb je altijd al willen werken in de pluimvee sector? Abeos Agri Diensten werkt samen met vele pluimvee bedrijven die op zoek zijn naar enthousiaste medewerkers. Bij een pluimvee bedrijf kun je verschillende taken uitvoeren. Zo kun je onder andere onderdeel zijn van de vangploegen pluimvee als kippenvanger of eieren sorteren als eieren sorteerder. Het werken met kippen en pluimvee is in ieder geval nooit saai. Er is altijd wel iets te doen. Lijkt jou het wel wat om te werken in de pluimvee industrie? Bekijk alle pluimvee vacatures in de provincie Friesland.

Vacatures schapenhouderij Friesland

Is schapen of geiten verzorgen helemaal jouw passie? Bij Abeos Agri Diensten zijn er altijd leuke vacatures beschikbaar. Werken in de schapenhouderij kan op verschillende manieren. Zo kun je onder andere geiten of schapen melken als geiten- of schapenmelker, geiten of schapen verzorgen als geiten- of schapenverzorger of schapen scheren als schapenscheerder. Bekijk alle vacatures schapenhouderij in de provincie Friesland.

Werken als bedrijfsverzorger in Friesland

Werken in de agrarische bedrijfsverzorging is heel veelzijdig. Als bedrijfsverzorger ben je werkzaam bij onze agrarische leden, onder andere ten tijde van ziekte. Bedrijfsverzorgers worden bij één of meerdere opdrachtgevers ingezet in melkveehouderij, akkerbouw, varkenshouderij, pluimveehouderij of kalverhouderij. Altijd al willen werken als agrarisch medewerker en ben je een boer in hart en nieren? Bekijk dan onze vacatures als agrarische medewerker of bedrijfsverzorger in de provincie Friesland.

Abeos Agri Diensten, hét agrarisch uitzendbureau in Friesland

Wat Abeos Agri Diensten bijzonder maakt, komt voort uit onze historie, onze roots, maar vooral ook uit onze mentaliteit en ambitie. We denken in oplossingen en kansen. We begrijpen de context waarin onze opdrachtgevers opereren. We zijn niet alleen leverancier, maar vooral ook partner. We werken vanuit onze coöperatieve gedachte. Samen met én voor elkaar. Dat maakt ons Abeos Agri Diensten. Wij zijn de grootste agrarische dienstverlener van Nederland. Bekijk onze vestigingen.

Hulp bij het vinden van werk in de provincie Friesland

Ben je woonachtig in de provincie Friesland of ben je op zoek naar werk bij jou in de buurt, maar weet jij niet welke baan in Friesland het beste bij jou past? Of wil je graag direct aan de slag? Neem vandaag contact op met onze flexconsultants van ons uitzendbureau in Beilen. Samen vinden we jouw ideale agrarische uitdaging.

Bekijk de openingstijden, schrijf je in of bel direct met een van onze flexconsultants (intercedenten) voor alle vacatures in de provincie Friesland via 088 – 199 2111.

Veelgestelde vragen over werken in de provincie Friesland

  • Ik zoek agrarisch werk in de provincie Friesland, Wat moet ik doen?
  • Hoe kan ik gemakkelijk solliciteren voor agrarische functies in Friesland?
  • Kan ik in de agrarische sector werken zonder diploma?
  • Hoe neem ik contact op met Abeos Agri diensten?