Werken bij Abeos

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven mensen. Ook voor in onze eigen organisatie. Heb jij een aanpakkersmentaliteit en een commerciële en ondernemende instelling? Bekijk dan eens onze eigen vacatures!

Zijn er geen vacatures? Open solliciteren kan altijd.

Regiomanager Midden Nederland

Ter uitbreiding van ons commerciële management zijn we op zoek naar een regiomanager Midden Nederland (fulltime / 40 uur per week). Werkgebied Overijssel en Gelderland.

Iedereen die de agrisector kent, weet: het boerenwerk is uniek. Naast vakmanschap draait het vooral om mentaliteit. Niet lullen maar poetsen! Ongeacht het tijdstip of de dag. En om die arbeid flexibel te regisseren, moet je dus ook uit het goede hout gesneden zijn. Wij zijn dan ook wat trots op onze regiomanagers. Ze blinken uit in daadkracht en betrokkenheid. Ze stroomlijnen projecten en sturen hun mensen schijnbaar moeiteloos aan. Voor elke klantvraag creëren zij een passende oplossing. En het mooie is, er is een functie beschikbaar!


Een dag bij Abeos

Je stapt energiek in de auto, op weg naar één van de vestigingen in jouw regio. Tijdens de rit belt de commercieel directeur met de vraag hoe jouw weekend is geweest. Ondertussen word je gebeld door één van je klanten waar jij verantwoordelijk voor bent en switcht van gesprek. Vanwege uitbreidingsplannen wil een melkveehouder graag de mogelijkheden van een vaste dan wel flexibele pool bespreken. Je belooft om met de koffie langs te komen en zoekt snel het telefoonnummer van de betrokken flexconsultant. Samen met haar loop je de mogelijke constructies na en bedenkt welke oplossingen het best passen bij de specifieke bedrijfssituatie. Goed voorbereid rijden jullie later het erf op en schuiven aan in de warme keuken. De afspraak op de vestiging verplaats je in goed overleg naar later op de dag.

Het gesprek met de veehouder verloopt voorspoedig, je laat een tevreden contactpersoon achter en kijkt nog snel even in de stallen. Onderweg naar de vestiging neem je saucijzenbroodjes mee voor je collega’s om samen de opstart van een nieuwe Agri Dienst te vieren. De medewerkers die de service gaan uitvoeren, zijn ook van de partij. Aansluitend vindt het teamoverleg plaats en bespreek je de doelstellingen van het komende kwartaal. Je merkt op dat één van je mensen wat terughoudender is. Je vraagt degene of zij na het overleg nog even tijd voor je heeft. Met een kop koffie zitten jullie even bij elkaar en stel je de vraag; hoe gaat het met je? Hoe gaat het écht met je? De medewerker lucht zijn hart. Je laat de medewerker zelf reflecteren en geeft adviezen en tips.

Je kijkt op je telefoon en ziet dat je een gemiste oproep hebt van het hoofdkantoor. De offerte voor het nieuwe gereedschap is binnen, of jij er even naar kunt kijken. De uitkomst valt niet helemaal mee. Morgen maar eens bellen met de leverancier. Tegelijkertijd hoor je van een collega over een zieke pluimveehouder in Drenthe. Er zijn daar momenteel geen geschikte bedrijfsverzorgers, maar wellicht dat jouw regio een goede kandidaat heeft. Je hebt al iemand op het oog en informeert bij de flexconsultant naar diens beschikbaarheid. Je kijkt op de klok, 17:15 uur. Tijd voor de administratie als de telefoon weer gaat. Het is je zoon op weg naar voetbal. ‘Ik heb een lekke band!’. Voor jou het moment om af te sluiten.

Zowel strategisch als tactisch bezig zijn. Zowel je sociale als commerciële kwaliteiten inzetten. Deze baan is helemaal geschikt voor jou als ambitieuze creatieve duizendpoot! Zeker als je ook nog affiniteit hebt met de agrarische sector.

Jouw werkzaamheden:

 • Je vertaalt beleid naar een operationeel plan, dat je samen met de commercieel directeur hebt opgesteld.
 • Je stelt je teams zo samen, dat ze de doelstellingen uit het operationeel plan kunnen realiseren.
 • Samen met de stafafdelingen van het hoofdkantoor verbeter je werkprocessen.
 • Met de afdeling Marketing spar je over creatieve manieren om instroom van klanten en medewerkers te realiseren.
 • Je vergroot, versterkt en onderhoudt je netwerk.
 • Je bent de bindende factor tussen bedrijven, jouw team en flexwerkers.

Eisen

 • Een afgeronde commerciële hbo-opleiding.
 • Je hebt een commercieel hart met oog voor kwaliteit.
 • Je hebt enige jaren leidinggevende ervaring.
 • Je bent in staat om het beste uit een team van uitzendprofessionals te halen.
 • Communicatief en commercieel ben je sterk, je hebt empathisch vermogen en je bent representatief.
 • Je bent creatief, realistisch en resultaatgericht.
 • Je werkt planmatig en kunt goed samenwerken met collega’s.
 • Het is een pré wanneer je beschikt over ervaring in de uitzendbranche of dienstverlenende sector.
 • Je bent fulltime beschikbaar; 40 uur per week.

Dit krijg je van ons terug!

 • Een maximaal bruto salaris van € 5000,- per maand + bonusregeling.
 • Flexibele werktijden.
 • 26 vakantiedagen.
 • Een pensioenregeling.
 • Een leaseauto.
 • Laptop en mobiele telefoon (Choose Your Own Device).
 • Het betreft in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast contract.
 • Niet te vergeten; fantastische en enthousiaste collega’s!

Ben je benieuwd naar je toekomstige collega’s? Maak alvast kennis met onze commercieel directeur:

“Hoi, ik ben Ferdi. Als je bij Abeos gaat beginnen, word ik jouw leidinggevende en werken we samen om met jouw team van flexconsultants en planners, onze klanten, leden en prospects te bedienen met de beste kandidaten en met de slimste specialistische diensten. Ik sta open voor jouw ideeën en eigen creatieve oplossingen en sta altijd klaar om met je te sparren over de beste commerciële aanpak voor klanten en prospects om je verkoopdoelstellingen te behalen. Maar ook om samen naar de processen te kijken. Wat kan beter en hoe pakken we dat aan. We delen informatie, stimuleren en prikkelen elkaar en we doen wat we zeggen. We zijn er voor de harde werkers én zelf werken we ook hard. Gewoon lekker aan de slag. Kortom: twijfel niet en kom solliciteren, je krijgt er geen spijt van.”

Waar kom je te werken?

Ons hoofdkantoor staat in Almen, maar jij gaat werken in Midden-Nederland. Je werkt op verschillende vestigingen, o.a. in Heeten, Huissen en Doetinchem. Je werkt nauw samen in een hecht team van de commercieel directeur, de 2 regiomanagers en jouw team van 13 flexconsultants. Je rapporteert direct aan de commercieel directeur.

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Dat is een goed teken, want Ferdi en onze collega’s zitten om je te springen! Wacht daarom niet te lang met solliciteren en grijp deze baan voordat een ander ermee vandoor gaat. Wanneer je nog vragen hebt over deze vacature, bel Ferdi: 06-53632516.

Vacature sollicitatie Abeos

Vul hier je gegevens in en je hoort binnen een werkdag van ons.

Delen