Werving en selectie

Zoekt u een professional met verstand van zaken? Abeos heeft ruim 10 jaar ervaring in het uitzenden en detacheren van professionals in de zakelijke dienstverlening. Onze kandidaten hebben ervaring in en zijn bekend met uw sector. Dat maakt dat Abeos juist in de agribusiness dé partner in arbeid is.

Het vinden van de perfecte kandidaat voor uw vacature, daar gaat het ons om. We leven ons graag in uw organisatie in, brengen een bezoek aan uw bedrijf en praten met u over uw eisen en wensen ten aanzien van de nieuwe medewerker. Deze werkwijze biedt u de beste garantie op een passende kandidaat voor uw vacature.

Abeos heeft een breed aanbod aan kandidaten (MBO- en HBO-gediplomeerd). Dit varieert van administratief medewerkers, tot commerciële medewerkers buitendienst. We kunnen ervaren mensen leveren met een uitgebreid CV, maar werken ook veel met starters op de arbeidsmarkt. Zo telt ons kandidatenbestand veel net-afgestudeerde HAS’ers. Wat hun achtergrond ook is, onze kandidaten zijn stuk voor stuk uiterst gemotiveerde aanpakkers.

Werving & selectie

U kunt bij Abeos niet alleen terecht voor uitzenden en detacheren. Bent u op zoek naar een vaste medewerker? Dan verzorgen wij ook graag de Werving & Selectie voor u. Onze klanten zijn vooral actief in de Agribusiness. In deze branche hebben we inmiddels onze sporen ruimschoots verdiend.

Contactaanvraag mbt diensten voor werkgevers

Wilt u meer informatie of contact over diensten voor werkgevers van Abeos Agri Diensten? Vul dan dit formulier in. U hoort binnen een werkdag van ons.

Vul onderstaande velden in, zodat we een duidelijk beeld hebben van uw vragen en in welke regio u woont/onderneemt. We kunnen uw vragen vervolgens direct bij de juiste contactpersoon neerleggen.

Delen