Uitzenden en detacheren

Heeft u iemand nodig voor tijdelijke werkzaamheden? Wilt u extra handen om seizoenspieken in arbeid op te vangen? Of kampt u af en toe met andere bezettingsproblemen? Dan biedt een uitzendkracht van Abeos voor u de oplossing! U wilt graag een parttime of fulltime medewerker maar ziet de administratieve rompslomp niet zitten? Kies dan voor detachering! Abeos biedt u deze mogelijkheid voor een eerlijke prijs.

Uitzenden

Onze vakbekwame uitzendkrachten zijn flexibel inzetbaar voor een grote variëteit aan werkzaamheden. Denk aan bijvoorbeeld het oogsten van groenten en fruit, het laden van vrachtwagens, melken van koeien of verwerken van geoogste bloemen. In overleg met u plannen wij op het juiste moment de gevraagde arbeidskracht voor u in, zodat de voortgang van uw bedrijfsactiviteiten niet in gevaar komt. Het administratieve gedeelte is daarbij uiteraard aan ons toevertrouwd.

Abeos heeft het SNA Keurmerk (NEN4400-1) gecertificeerd. Onze uitzendkrachten krijgen een vast uurloon en worden betaald volgens de CAO van uw bedrijf of volgens de CAO voor uitzendkrachten. Wij werken vanzelfsprekend volgens de BeloningsRichtlijn Inleners (BRI). Wat dit betekent nemen we graag met u door tijdens een gesprek.

Naar onze SNA Keurmerken

Detacheren

Via een detacheringsovereenkomst kan een medewerker van Abeos voor één of meerdere dagen per week op uw bedrijf worden ingezet. U heeft dan dus in feite een eigen werknemer die formeel in dienst is bij Abeos. Abeos zorgt voor de administratie, uitbetaling van het salaris en eventueel voor de werving en selectie van uw arbeidskracht. Bovendien dragen wij het werkgeversrisico en dat maakt het voor u natuurlijk extra interessant!

Contactaanvraag mbt diensten voor werkgevers

Wilt u meer informatie of contact over diensten voor werkgevers van Abeos Agri Diensten? Vul dan dit formulier in. U hoort binnen een werkdag van ons.

Vul onderstaande velden in, zodat we een duidelijk beeld hebben van uw vragen en in welke regio u woont/onderneemt. We kunnen uw vragen vervolgens direct bij de juiste contactpersoon neerleggen.

Delen