Klauwverzorging

Onze gespecialiseerde en gecertificeerde klauwverzorgers hebben jarenlang ervaring in het pedicuren van koeien. De medewerkers gaan vakkundig, snel en met aandacht voor de koe te werk, waarbij wordt gewerkt met maximale hygiëne. Onze medewerkers hebben optimale scholing en zijn goed op elkaar ingespeeld. De klauwverzorging wordt hierdoor snel en vakkundig uitgevoerd en onrust in de stal wordt zoveel mogelijk beperkt.

 

 • Mollen vangen

  De mol is de verschrikking van iedere grondgebruiker. Niets is erger dan grasland bezaaid met molshopen. Met de Abeos mollenbestrijding zijn deze molshopen verleden tijd.

 • Vangen en enten

  Onze pluimveeservice levert u ervaren medewerkers voor het vangen en enten van uw pluimvee. Door hun uitgebreide ervaring weten zij precies wat er van hen verwacht wordt.

 • Veescheren

  Het najaar is het meest geschikte moment om uw koeien en jongvee te scheren. In de herfst begint het haar van koeien te groeien, zodat ze zijn beschermd tegen de winterkou.

 • Aardappelselectie

  Abeos heeft jarenlange ervaring in de aardappelselectie. Onze selecteurs worden regelmatig bijgeschoold. Uw pootgoed is daardoor bij Abeos in goede handen.

 • Schapen scheren

  Schapen scheren gebeurt normaal gesproken één keer per jaar. Het tijdstip van het schapen scheren hangt af van het weer. Na een paar warme dagen gaat de wol er sneller af.

 • Snoeiwerk

  Fruitbomen snoeien is een specialistische dienst van Abeos waarbij veel specifieke vakkennis is vereist. Fruitbomen snoeien is immers niet te vergelijken met het snoeien van “gewone” bomen.

Abeos Asbestsanering

Abeos Asbestsanering heeft een ruime ervaring met het saneren van asbest. Ervaring die van pas komt, u wilt immers een betrouwbare en deskundige aannemer op het erf aan het werk. Naast het saneren van asbest voorzien wij uw schuren en bijgebouwen desgewenst van nieuwe dakbedekking. 

Meer informatie