Flexibele krachten in piekperiodes bij Eurofins

Eurofins Agro voert onderzoeken uit voor bedrijven in de akkerbouw-, melkveehouderij- en glastuinbouwsector. Monsternemers nemen monsters af bij de boeren, die monsters worden getest door de laboranten en de uitslag gaat vervolgens terug naar de boeren zodat zij (indien nodig) actie kunnen ondernemen. De flexibele krachten worden via Abeos ingeschakeld. We gaan in gesprek met Linda van Ruler (HRM-medewerker bij Eurofins), Marian Buter (flexconsultant bij Abeos) en Cesar Derks (medewerker Abeos) over de samenwerking met Abeos.

Onderdeel van de organisatie

“Abeos is een betrouwbare partner die ons helpt op piekmomenten met het inzetten van extra medewerkers.” Vertelt Linda van Ruler. Ze is HRM-medewerker bij Eurofins Agro en heeft regelmatig contact met Abeos. “Abeos is eigenlijk al onderdeel van de organisatie omdat zij de flexibele krachten bij ons aanleveren.”

Met plezier naar je werk

Als flexconsultant bij Abeos is het aan Marian Buter om de juiste kandidaten te vinden voor een vacature. “Als we iemand hebben die het vak verstaat, het team kan versterken en een goede aanvulling is, hebben we de juiste match gemaakt.” vertelt ze. Medewerkers kunnen bij Marian terecht met vragen. “Ik wil dat de medewerker zich op zijn gemak voelt bij het bedrijf waar hij werkt, en met plezier naar zijn werk gaat.”

Vrijheid en flexibiliteit

Cesar Derks werkt via Abeos bij Eurofins. De vrijheid en flexibiliteit die hij daardoor krijgt, waardeert hij erg: “In overleg met Abeos kan ik heel makkelijk mijn eigen uren indelen. En ik zit niet aan een contract gebonden.”