Passie in je werk dankzij Abeos

CRV is een internationale organisatie gericht op rundveeverbetering. De klanten van CRV zijn vooral veehouders, daardoor gaat de samenwerking met Abeos erg goed. Abeos weet immers als geen ander wat er op zo’n bedrijf speelt. “Door de langdurige samenwerking die we met CRV hebben, leren we steeds meer over wat het team van CRV nodig heeft.” We spreken met de teamleider en een medewerker van de commerciële binnendienst over hun ervaring met Abeos.

Een baan die echt bij je past

Abeos heeft ervoor gezorgd dat Lynn Wunnink, medewerker commerciële binnendienst bij CRV, met veel plezier naar haar werk gaat. “Door Abeos kan ik doen wat mijn passie is en kan ik mijn hobby’s uitoefenen.” vertelt Lynn. Die passie is voor Lynn de veehouderij. “Ik heb veel contact met de boeren en werk in de agrarische sector.” Werken met je passie is volgens Lynn voor iedereen mogelijk: “Als je bij Abeos aangeeft wat jouw passie is, zoeken zij de baan die bij jou past.”

Snel aan het werk

Gerard Korterink over zijn werk als Teamleider Commerciële binnendienst bij CRV: “Wij willen graag goede mensen, en Abeos weet wat wij willen. Zij zorgen ervoor dat we dat goede personeel binnen krijgen.” Voor Gerard is het belangrijk dat het nieuwe personeel snel aan de slag kan, en taken snel op kan pakken.

Samen het team versterken

Als flexconsultant van Abeos zorgt Mirjam Lamers ervoor dat CRV ontzorgd wordt in de werving en selectie van goede kandidaten. “Wij proberen direct te schakelen met de teamleider, om te kijken welke mensen hij nodig heeft in zijn team. Dan gaan wij kijken hoe we zijn team kunnen versterken.” Om die goeie match te kunnen maken, is het van belang dat Abeos duidelijk in zicht heeft wat de opdrachtgever wil. “Daarnaast is het belangrijk dat een kandidaat zich zo eerlijk mogelijk weet te presenteren, zodat wij die match kunnen maken.”