Nooit een saaie werkdag bij Abeos Asbestsanering

Jan Noord besloot dat het tijd was om het asbest van zijn melkveehouderij te laten verwijderen. “Het moet toch gebeuren, en we hadden al iemand van Abeos aan het werk.” We nemen een kijkje achter de schermen bij Abeos Asbestsanering om te kijken hoe het saneren en monteren van een dak met asbest in z’n werk gaat.

Altijd een plezierige werksfeer

Het is in ieder geval altijd gezellig op de werkvloer vertelt Bas Lijbrand. “We hebben echt een plezierige werksfeer. Ook met de jongens onder elkaar. Alleen daarom zou je al bij Abeos moeten willen werken.” Bas werkt als toezichthouder bij Abeos Asbestsanering. “Ik hoor het ook van jongens van andere bedrijven die bij ons komen werken. Dat het hard werken is, maar dat het wel met plezier gaat.” vult Henk Willems aan.

Mensen van de praktijk

Als relatiemanager bij Abeos zorgt Henk Willems ervoor dat de relatie tussen de opdrachtgever en Abeos Asbestsanering soepel verloopt. En het werk dat Abeos levert is altijd van hoge kwaliteit. “Bij Abeos werken allemaal mensen van de praktijk. Ze weten waar je over praat en dat werkt een stuk plezieriger.”

Samen die stap extra zetten

“Als je het samen voor elkaar krijgt om ingewikkelde klussen te klaren en problemen op te lossen, is dat echt wel een fijn gevoel. Daar ben ik wel trots op.” vertelt Bas. “Wij gaan doen ook altijd net dat stapje meer voor de opdrachtgever, en dat merken ze ook. Waar een ander zou zeggen ‘Het is half 4, ik ga naar huis’, gaan wij nog even door.” Op die manier zorg je er samen voor dat iedereen tevreden blijft. “En dat vind ik het mooie ervan.”