Vakwerk om trots op te zijn

De tak Asbestsanering binnen Abeos is ontstaan vanuit de hulp die Abeos bood aan boeren. Inmiddels hebben we aardig wat mensen in dienst bij Abeos Asbestsanering, waardoor we flexibel in verschillende ploegen kunnen werken. We mochten meekijken achter de schermen bij een klus bij Melkveehouderij Lutke Willink.

Verantwoordelijkheden als toezichthouder

Erwin Jager is toezichthouder bij Abeos asbestsanering. Binnen zijn functie is hij verantwoordelijk voor veel verschillende aspecten binnen een project. Hij is het aanspreekpunt voor onder andere de Gemeente, de inspectie en natuurlijk voor de opdrachtgever. Een functie met veel verantwoordelijkheden dus. Samenwerken met zijn collega’s gaat volgens Erwin erg goed. “We hebben een fijne ploeg, met fijne collega’s die graag met elkaar samenwerken.”

Jarenlange samenwerking

Al jarenlang werkten ze bij Melkveehouderij Lutke Willink samen met Abeos. “Nu met de asbestsanering maken we gebruik van Abeos, maar straks met de reguliere werkzaamheden op de boerderij net zo goed weer.” vertelt J. Lutke Willink.

Trots op het werk

“Klanten zijn erg tevreden over ons werk, en dat maakt ons toch echt heel trots.” zegt Erwin Hengeveld, flexconsultant bij Abeos. Erwin Jager kan dat beamen: “Wij leveren netjes werk, we leveren netjes op tijd.