Creatieve oplossingen met de hulp van Abeos

“De grootste uitdaging is om goed personeel te vinden dat aandacht heeft voor de dieren, het bedrijf en de sector.” Dat personeel heeft Wim Veldkamp gevonden bij Abeos. Joost werkt al een aantal jaar via Abeos en doet dat met veel plezier. In deze video vertellen Wim, Joost en Leony over het werken op een varkenshouderij en alle zaken die daarbij komen kijken.

Tot in de puntjes geregeld

Het hebben van een leuke bijbaan is fijn, maar alles daar omheen moet ook goed lopen. “Je zorgt voor een stukje extra werkplezier door te zorgen dat mensen op tijd hun salaris hebben en dat het contract goed voor elkaar. Eigenlijk zorg je ervoor dat alles gewoon goed geregeld is, waardoor alles goed verloopt.” vertelt Leony Mars, flexconsultant bij Abeos in Dronten. 

Passend werk voor de lange termijn

Joost Welner werkt inmiddels al vijf jaar via Abeos, en met alle plezier: “Een voordeel van werken bij Abeos is dat ze werk voor je zoeken wat echt bij je past.” Er wordt niet alleen gekeken naar wat je kunt, ook wie jij bent als persoon is een belangrijke factor in het vinden van een passende werkplek. “Zeker bij agrarische bedrijven is op sociaal vlak de klik heel erg belangrijk. Dat maakt ook of we op de lange termijn met elkaar kunnen samenwerken.” vertelt Leony.

Innovativiteit van de sector

Wim Veldkamp is de eigenaar van de varkenshouderij. “Ik ben trots op de innovativiteit van mijn sector, de varkenshouderij.” Wim vertelt verder: “Doordat we zo marktgedreven zijn in deze sector, worden boeren heel creatief in het vinden van oplossingen voor een probleem. En Abeos kan mij daar heel goed mee helpen.”