Bedrijfsverzorging

De oorsprong van Abeos Agri Diensten ligt in de Agrarische Bedrijfsverzorging. Van vele lokale verenigingen zijn we gegroeid tot een sterke coöperatie in Oost Nederland. Nog steeds biedt Abeos vakbekwame bedrijfsverzorging. 

Of u nu op vakantie gaat, ziek wordt of tijdelijke ondersteuning nodig heeft, aan onze ruim 250 goed opgeleide vakkrachten kunt u het werk met een gerust hart overdragen.

Ervaren vakspecialisten

De bedrijfsverzorgers van Abeos zijn in vaste dienst. Naast hun ruime ervaring die ze in de praktijk opdoen, wordt er aandacht gegeven aan bijscholing. Zodat u kunt vertrouwen op een vakkundige kracht. Wanneer u de bedrijfsverzorger het hardst nodig hebt, wilt u immers kunnen vertrouwen op de vakkennis.

Onze bedrijfsverzorgers zijn stuk voor stuk ervaren allround vakmensen. Ze zijn flexibel en kennen meerdere disciplines van de sector. Dus zowel melkveehouders, varkenshouder, akkerbouwers, pluimveehouders en fruittelers hebben de verzekering van gekwalificeerde achtervang wanneer ze lid zijn van Abeos.

 • Van melker tot storingsservice

  De wortels van Abeos liggen in de agrarische sector. Van daaruit zijn we sterk verbonden met de melkveehouderij. Veel van onze leden zijn actief in deze branche.

 • Verstand van varkenshouderij

  Branches zoals de varkenshouderij zijn vanuit haar oorsprong erg belangrijk voor Abeos. We leveren voor de varkenshouderij ervaren medewerkers.

 • Fruitteelt van pluk tot snoei

  In de fruitteelt biedt Abeos u een breed scala aan diensten. Of u nu een groep personeel nodig heeft voor de fruitpluk of een specialist voor de fruitsnoei, Abeos heeft ze voor u.

 • Ervaring in de schapenhouderij

  Uw schapen zijn bij de deskundige medewerkers van Abeos in goede handen. Onze medewerkers kennen de werkzaamheden in de schapenhouderij doordat ze veel ervaring hebben opgedaan in deze branche.