Altijd een passende oplossing

Abeos Agri Diensten is uw partner in agrarische dienstverlening. Door ons brede pakket van diensten is er altijd een samenwerkingsvorm die bij uw onderneming past.

Naast onze specialistische diensten, zoals bedrijfsverzorging, kunnen we u ook vaste en flexibele vakkrachten aanbieden via uitzenden. Onze dienstverlening stopt hier niet. Op deze pagina kunt u meer lezen over de diverse diensten die wij aanbieden, zoals Zorg en Zekerheid.

 

 

Bedrijfsverzorging

Leden van Abeos Agri Diensten kunnen een beroep doen op onze bedrijfsverzorging. Dat betekent dat een ervaren vakkracht al uw bedrijfsactiviteiten kan overnemen wanneer u ziek of arbeidsongeschikt bent.

Alles over de bedrijfsverzorging

Uitzenden/ Detacheren

Heeft u iemand nodig voor tijdelijke werkzaamheden? Wilt u extra handen om seizoenspieken in arbeid op te vangen? Of kampt u af en toe met andere bezettingsproblemen? Dan biedt een uitzendkracht van Abeos voor u de oplossing! U wilt graag een parttime of fulltime medewerker maar ziet de administratieve rompslomp niet zitten? Kies dan voor detachering! Abeos biedt u deze mogelijkheid voor een eerlijke prijs. Lees verder

EU medewerkers

Het inzetten van Europese medewerkers is een uitstekende mogelijkheid om pieken in de arbeid op te vangen. U profiteert daarbij van de ongekende aanpakkersmentaliteit van deze werknemers. Abeos zorgt voor alle randzaken zoals huisvesting en vervoer. Natuurlijk organiseren we ook de verplichte registratie bij de Nederlandse overheid zodat de medewerkers een BurgerServiceNummer hebben. 

Meer informatie

 

Zorg en Zekerheid

Speciaal voor ondernemende leden van Abeos hebben we een tweetal verzekeringsproducten ontwikkeld. Enerzijds voor de ondernemer zelf, anderzijds voor zijn of haar medewerkers. Want bij arbeidsongeschiktheid van u of uw medewerkers wilt u verzekerd zijn van goede ondersteuning.

Alles over zorg en zekerheid

Specialistische diensten

Voor agrarisch ondernemers heeft Abeos Agri Diensten een aantal specialistische diensten ontwikkeld. Onze mensen zijn geschoold in vaardigheden die u soms maar enkele momenten in het jaar nodig heeft.  U kunt op dat moment vertrouwen op de vakmensen die kunnen klauwverzorgen, veescheren of aardappels selecteren. 

Bekijk de verschillende specialiteiten

Abeos Asbestsanering

Abeos Asbestsanering heeft een ruime ervaring met het saneren van asbest. Ervaring die van pas komt, u wilt immers een betrouwbare en deskundige aannemer op het erf aan het werk. Naast het saneren van asbest voorzien wij uw schuren en bijgebouwen desgewenst van nieuwe dakbedekking. 

Meer informatie